3. Sayfa:
banner175
Denizli Organize Sanayi Bölgesi için güç birliği
 Denizli ekonomisinin hem istihdam, hem üretim ve ihracattaki kalbi konumundaki Denizli Organize Sanayi Bölgesi üst düzey konuklar ağırladı. Denizli Valisi Ali Fuat Atik ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan OSB yönetimini ziyaret etti.
 
Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Uslu, Başkan Vekilleri Derya Baltalı, Necip Filiz, Bölge Müdürü Ahmet Taş tarafından karşılanan Vali Atik ile Başkan Zolan, Denizli OSB Denetim Kurulu Üyeleri Süleyman İlgeri, Selim Yaymanoğlu ve Denizli OSB OSBÜK Temsilcileri Selim Kasapoğlu, Ahmet Yavuzçehre ile bir araya geldi.
 
Toplantıda Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nin su, arıtma tesisi, köprülü kavşak, otoban çevre yolu, bölge çalışanlarının aşılanması ve OSB’nin diğer projeleri tüm detayları ile görüşüldü.
 
Denizli Valisi Ali Fuat Atik, Denizli OSB Yönetim Kurulu’nun her zaman yanında olduklarını belirterek, sorun ve taleplerin çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını, gerçekleştirilecek projeler için Denizli Valiliği olarak gereken desteği vereceklerini söyledi.
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak üzerlerine düşen konularda her zaman olduğu gibi yine Denizli OSB Yönetim Kurulu’na destek vereceklerini belirtti.
Toplantı OSB Yönetim Kurulu Üyelerinin Vali Ali Fuat Atik ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a plaket sunumunun ardından sona erdi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku