3. Sayfa:
banner175
Eşini barışmaya ikna edemedi sokak ortasında kendini yaktı

Olay Sarayköy’ün Atatürk Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre karısı tarafından terk edilen C.K. (41), eşiyle barışmak için, kayınpederi H.K’nın evine gitti. 
 
Eşi P.K.yı dışarı çağıran C.K. kapıya gelen kayınpederi ile tartışmaya başladı. Alkollü olduğu öne sürülen C.K. alkolün de etkisiyle yanında getirdiği benzini üzerine döktü ve eşinin barışmayı kabul etmemesi halinde kendini yakacağını söyledi.
 
İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polislerin sokağa girdiğini gören C.K. kalan benzinin tamamını üzerine boşalttı, ardından da çakmağı çaktı.
 
Bir anda alevler içinde kalan C.K.ya çevrede bulunan vatandaşlar ve polisler müdahale etti. Alevler söndürüldü, C.K. kısa sürede gelen 112 acil ekipleri tarafından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.
 
Burada ilk müdahalesi yapılan ve vücudunda 1. derece yanıklar oluşan C.K. tedavi için İstanbul’a sevk edildi.
 
 

banner209
Anahtar Kelimeler
DenizliSarayköy
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Jolly Joker Denizli Açılıyor
Eğlence sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan ve geçtiğimiz yıl Denizli’ye ‘merhaba’...

Haberi Oku