Acıpayam:
banner175
Acıpayam'da madende göçük meydana geldi, bir işçinin cansız bedenine ulaşıldı
Olay, saat 21.20 sıralarında Acıpayam’ın Karaismailler Mahallesi, Devekonağı mevkisinde özel bir şirkete ait maden ocağında göçük meydana geldi.
 
Denizli Valiliği’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “İlimiz Acıpayam ilçesi Karaismailler Mahallesi'nde bulunan Krom Madeninde bugün saat: 21.20 sıralarında meydana gelen göçük olayı sebebiyle, devletimizin tüm imkanları ile arama ve kurtarma ekipleri bölgeye sevk edilmiştir.

Yapılan çalışmalar neticesinde  Ali Rıza KUT (40) isimli çalışana ulaşılmış, yapılan tüm müdahalelere rağmen vatandaşımız kurtarılamayarak vefat etmiştir.

Meydana gelen olayda başkaca yaralanan veya vefat eden vatandaşımız bulunmamaktadır. Olay ile ilgili geniş çaplı araştırma ve soruşturmaya başlanmıştır.

Merhum maden çalışanımıza Cenab-ı Hak’tan rahmet, yakınlarına ve çalışma arkadaşlarına sabırlar dileriz.” denildi.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Gölhisar yolundaki kazada Acıpayamlı esnaf...
Acıpayam’da bilgisayar ve güvenlik kameraları işi yapan 39 yaşındaki İbrahim Özgün, Gölhisar yolunda...

Haberi Oku