Bozkurt:
banner175
Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, dezenfektan üretiyor ücretsiz dağıtıyor

Belediye Başkanı Birsen Çelik, Bozkurt'un Sazköy Mahallesinde ikamet eden 65 yaş üstü yaşlıları yalnız olmadıklarını hissettirmek amacıyla ziyaret etti. Başkan Çelik ev ev gezerek yaşlıların isteklerini, ihtiyaçlarını sordu ve oluşan taleplerin yerine getirilmesi talimatı verdi.
 
KENDİ DEZENFEKTANINI ÜRETTİ
Türkiye'nin ilk ve tek kadın eczacı belediye başkanı olan Birsen Çelik, kendi ürettiği dezenfektan ürünlerini de kendisini arayarak talepte bulunan 65 yaş ve üzeri vatandaşlara ve insanların toplu halde bulundukları dolmuşlar, hastane ve sağlık ocakları ile kamu kurumlarına dağıttı.
 
Yaşlı ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için, Bozkurt Belediyesi’nin “VEFA ÇAĞRI MERKEZİ”nin numarasını veren Başkan Çelik, belediyenin 7/24 hizmetlerinde olduklarını belirtti.
 
Dezenfektan fiyatlarının çok yüksek olması nedeniyle vatandaşın ulaşımının zor olduğunu vurgulayan Çelik, "Mesleğimi ve sorumluluğumu birleştirerek böyle bir projeye imza attık. Hem belediyemize hem vatandaşlarımıza yük olmadan ürettiğimiz dezenfektanları, bizleri arayarak ihtiyaç belirten toplu kullanım alanları ile 65 yaş üstü vatandaşlarımıza dağıtıyoruz. Bu zor dönemde dayanışma için 24 saat Bozkurt ve Bozkurtluların hizmetindeyiz" dedi.
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bozkurt'ta kadın hükümlüler maske üretiyor
Denizli'de, Bozkurt Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumundaki hükümlüler, sağlık çalışanlarının kullanımı...

Haberi Oku