Buldan:
banner175
Buldan'da 2 kız çocuğunu taciz ettiği ileri sürülen zanlı yakalandı
 Buldan’da Yaşam Gazetesi’nin haberine göre, 50 yaşındaki M.K., parkta oyun oynayan kız çocuklarını dondurma alma bahanesiyle yanına çağırdı. İddiaya göre M.K. ardından çocukları spor aletlerine bindirip taciz etmeye çalıştı. Korkan çocuklar ağlayarak ailelerinin yanına giderek durumu anlattı. Taciz şüphelisi M.K. ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı.
 
Çocukların aileleri durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri M.K.’yı yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonucunda M.K. kaldığı apart dairesinde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan M.K. adliyeye sevk edildi.
 
M.K.nın işlediği bir suçtan dolayı daha önce cezaevinde yattığı ve çıktıktan sonra da Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesi’nde temizlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Buldan’da babasının kullandığı traktörden...
Buldan’a bağlı Doğanköy’de babasının kullandığı traktörden düşüp altında kalan 5 yaşındaki...

Haberi Oku