Buldan:
banner175
Buldan'da 5 yıl önce işlenen cinayete 2 tutuklama
Olay, Star TV’de yayınlanan İnci Ertğrul ile Gerçeğin Peşinde programında açığa kavuştu. 5 yıl önce, 4 ğustos günü Buldan’ın Doğanköy mhallesinde sabaha karşı eşi ve çocukları ile birlikte üzüm bağına sulama yapmak için giden Hacı Veli Taşdöğen su kuyusu başında av tüfeği ile vurularak öldürüldü.
 
Olayın üzerinden 5 yıl geçmesine rağmen faillerin bulunamaması üzerine aile Star TV’de yayınlanan İnci Ertuğrul ile Gerçeğin Peşinde proğramına başvurdu. Dosya, programda işlenmeye başlayınca merhum Hacı Veli Taşdöğen’in eşi Ayşe Taşdöğen çelişkili ifadeler verdi.
 
Programda ismi geçen ve hiç katılmayan Arif T’nin de olayla bağlantısı olduğu iddiaları üzerine jandarma soruşturmayı tekrar yürüttü. Programın bugünkü bölümünde Ayşe Taşdöğen ve Arif T’nin aralarında duygusal ilişki bulunduğu ve cinayeti birlikte planladığı iddiaları üzerine ikilinin tutuklandığı bilgisi verildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Buldan’da babasının kullandığı traktörden...
Buldan’a bağlı Doğanköy’de babasının kullandığı traktörden düşüp altında kalan 5 yaşındaki...

Haberi Oku