Buldan:
banner175
Buldan'ın girişleri aydınlatılıyor

Buldan’ın Manisa yönünden girişinin aydınlatılması için vatandaşlardan gelen talep üzerine Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in AYDEM ile görüşmesi sonuç verdi.  Elektrik dağıtım Şirketi AYDEM,  Manisa yönünde bulunan kavşaktan Akçeşme Mevkii’ne kadar olan yaklaşık 900 metrelik yolda aydınlatma direklerinin dikimine başladı. Çalışma kapsamında Buldan’ın Manisa yönünden olan girişinin 900 metrelik bölümüne 40 adet aydınlatma direğinin dikilerek aydınlatılacak.

Vatandaşların can ve mal güvenliğinin önemli olduğunu kaydeden Başkan Şevik,  "Vatandaşlarımızın talebi üzerine AYDEM ile yaptığımız görüşmeler sonuç verdi.  Aydınlatma direklerinin dikimine başlandı” dedi.

Buldan’ın Manisa yönünden olan girişinin, ilk başkanlık döneminde 2007 yılında Denizli Belediyesi işbirliği ile genişletildiğini vurgulayan Başkan Şevik, “Böylelikle ilçemize ikinci bir çevre yolu kazandırmış olduk. Buldan’ın Meyele girişi,  2007 yılında Denizli daha Büyükşehir olmadan Denizli Belediyesi ile yaptığımız ilk çalışma olması bakımından da önemlidir. Aynı yıl yaklaşık 1000 metrelik yolun bir kısmının aydınlatmasını AYDEM işbirliği ile tamamlamıştık.  Girişten Akçeşme Mevkii’ne kadar olan 900 metrelik bölümünde de aydınlatma başlatıldı. AYDEM yetkililerine ve emeği geçenlere teşekkür ederim” diye konuştu.

Kısa bir süre önce Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışma ile kot farkı nedeniyle yağışlı havalarda yaşanan sorunun da giderildiğini açıklayan Başkan Şevik,  çalışmalar tamamlanıp aydınlatmalar devreye alındığında,  TAK’ın da ışıklandırılmasıyla birlikte Meyele girişinin, Turizm kenti Buldan’a yakışan bir yol olacağını vurguladı.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Buldan’da babasının kullandığı traktörden...
Buldan’a bağlı Doğanköy’de babasının kullandığı traktörden düşüp altında kalan 5 yaşındaki...

Haberi Oku