Buldan:
banner175
Yenicekent ve Güroluk Sosyal Tesisleri hizmete girdi

Yenicekent Mahalle sakinleri, yıllardan beri talep ettikleri kapalı pazaryeri ve sosyal tesise kavuştu. Kapalı pazaryeri ve sosyal tesis açılış törenine Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Ak Parti İlçe Başkanı Naci Çomuk, MHP İlçe Başkanı Ahmet Özeşmen, belediye meclis üyeleriyle, birim müdürleri katıldı. Dualarla hizmete giren Kapalıpazar yeri ve Sosyal tesis 3 bin 722 metrekarelik alandan oluşuyor. Pazaryerinin bir bölümünün üstü kapatılarak, her hafta cuma günleri kurulan pazarcı esnafının hizmetine sunuldu. Haftanın diğer günlerinde ise sosyal tesis olarak hizmet verecek olan Kapalı alanda, mahalle sakinleri düğün, sünnet, mevlit gibi merasimlerini yapabilecek.

Açılış töreninde pazarcı esnafına ve vatandaşlara lokma dağıtıldı.

Başkan Şevik ile beraberindekiler, pazaryerini gezerek, esnafa hayırlı işler dilediler. Pazardan bol bol alışveriş yapan Başkan Şevik’e teşekkür eden pazarcı esnafı, “ Uzun zamandan beri Yenicekent’e kapalı Pazar yeri istiyorduk. Sonunda mahallemize yakışan bir Pazar yerine kavuştuk. Sizlere teşekkür ederiz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Başkan Şevik, pazaryeri ziyaretinin ardından Yenicekentli esnafı ziyaret etti, istek ve taleplerini dinledi. Esnafa, dezenfektan ve maske dağıtıldı.

GÜROLUK’A SOSYAL TESİS “Her mahalleye bir sosyal tesis” sloganı ile yola çıkan Başkan Mustafa Şevik, verdiği sözleri bir bir yerine getiriyor. Yenicekent Kapalı Pazaryeri ve Sosyal Tesis açılışının ardından Güroluk Mahallesi’ne geçen Başkan Şevik, burada Sosyal Tesis açılışını gerçekleştirdi. Güroluk Mahalle sakinlerinin, düğün, sünnet, mevlit gibi merasimlerini yapabileceği alanda, çocuklar için de basketbol potası bulunuyor.

Her mahalleye bir sosyal tesis yapacakların altını çizen Başkan Şevik, “Burası çok güzel olmuş. Güroluk Mahallemize hayırlı olsun” dedi. Başkan Şevik açılışın

ardından Muhtar Mehmet Emirdağ ile birlikte mahalleyi gezerek eksiklikleri yerinde tespit etti, giderilmesi için ilgili birim müdürlerine talimat verdi.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Buldan’da babasının kullandığı traktörden...
Buldan’a bağlı Doğanköy’de babasının kullandığı traktörden düşüp altında kalan 5 yaşındaki...

Haberi Oku