Çivril:
banner175
Çivril'de elma festivali Burcu Güneş konseri ile bitti
Çivril ilçesinde bu yıl 23’ncü kez düzenlenen Uluslararası Elma, Tarım ve Kültür Festivali, yurt içinden ve yurt dışından gelen birçok misafire ev sahipliği yaptı. Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan festivalin son gününde  En yavaş bisiklet sürme yarışması, en kısa sürede ayçekirdeği yeme yarışması, en iyi elma ve şeftali yetiştiriciliği yarışması, en iyi elmalı pasta yarışması ve elma güzeli yarışmaları düzenlendi.  Festivalin kapanış konserini Türk Pop Müziğinin önde gelen sanatçılarından Burcu Güneş  yaptı. Geçmişten günümüze sevilen  şarkılarını seslendiren Burcu Güneş  Çivrilli'lere harika bir gece yaşattı.
 
Festivalin finalinde konuşma yapan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, “Festivalimizi çok verimli topraklar üzerinde yapıyoruz. Egenin diğer topraklarına can veren Büyük Menderes Nehrinin kaynağını oluşturan bereketli bol sularımız var. Işıklı Akgöz pınarlarımız, Gümüşsu Akçay deremiz, Küfi Çayımız ve  Işıklı Gölümüz var. İsmini sayamadığımız çok sayıda güzelliklerimiz var. Bu topraklarda M.Ö. 4.000 yılından beri yaşam devam ediyor. Bu yaşamlar, Beyce Sultan Höyüğünde 40 katmanlı yerleşimin oluştuğunu bizlere söylüyor. En son olarak 1176 yılında Anadolu’nun tapusunu Miryokefalon zaferiyle bu topraklarda almışız. Festivalimizin ikinci gününde 30 Ağustos İlçemizin kurtuluş yıldönümünü ve Zafer Bayramını kutladık. Bu yıl 23. sünü düzenlediğimiz festivalimizin 4. günü gündüz bölümünde çok eğlenceli yarışmalarla keyifli saatler yaşadık. Şimdi de değerli sanatçımız Burcu Güneş  Çivrilli'lerimize müzik ziyafeti sunuyor.  İnşaallah 123 olur, 223 olur ve bu festivaller ilelebet devam eder. Festival boyunca bizi yalnız bırakmayan hemşerilerime çok teşekkür ediyorum” dedi.
 
Festivale AK Parti Denizli Miletvekili Şahin Tin, AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, belediye meclis üyeleri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Çivril’de akaryakıt fiyatı protestosu
Denizli’nin Çivril ilçesinde üreticiler ve minibüsçü esnafı mazot fiyatlarını ve girdi maliyetlerinin...

Haberi Oku