DTO ile Ekonomi:
banner175
Denizli, bilişim sektöründe de adını zirveye yazdırdı
Türkiye’de bilişim alanındaki tek kapsamlı araştırma olan İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması 2018’de, 2 de Denizli firması yer aldı.
DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, bu iki firmadan biri olan ve kısa bir süre önce yeni yerine taşınan DOSBİL Bilgisayar Sanayi ve Tic. Ltd. Şti.'ni ziyaret ederek, Mustafa Kaygın ile uzman ekibini, başarılarından dolayı kutladı. Yeni yerlerinin hayırlı olmasını diledi. Başkan Erdoğan, Kaygın ile ekibinden, sektörleri, işleri ve araştırma hakkında detaylı bilgi aldı.

Kaygın, İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması’nı incelediklerinde, geçen yıl “Bilişim 500” sıralamasında yer alan şirketlerin toplam gelirlerinin bir önceki yıla göre Türk Lirası olarak %12 arttığını gördüklerini anlattı. 2018’de en yüksek büyümenin yüzde 317 olduğu sıralamada, yüzde 100’ün üzerinden büyüyen şirket sayısının ise 28 olduğunu, büyüyen şirketlerin tamamının, yazılım ya da hizmet alanında satış yapıyor olmasının ise, güzel bir gelişme olduğunu vurguladı.
 
BAŞARILI ÇALIŞMALARINDAN DOLAYI KUTLADIĞI BAŞKAN ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR ETTİ
DOSBİL olarak sektörde 35 yılı geride bıraktıklarını ve bu süreçte çok sayıda büyük proje ile farklı başarılara imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Kaygın, “Fakat, bu sefer ki adeta başarılarımızın taçlandırıldığı bir haber oldu. Hızla değişen ve gelişen bu sektörde anı yakalamak, tutunmak ve ayakta kalabilmek çok zor… Hem sermaye hem de bilgi ve tecrübe gerektiriyor. Her adımınızı ölçerek ve strateji kurarak atmanız gerekiyor! Geçmişte doğru adımlar atmışız ki, bugün Türkiye’de bilişim alanındaki tek kapsamlı araştırmada ilk 500 bilişim şirketi arasına girdik. Sizi de bu vesileyle yeni yerimizde görmek, bizleri son derece mutlu etti. Yakın ilginiz ve bugüne kadar hiç eksiltmediğiniz desteğinizden dolayı bir kez daha teşekkür ederiz. Odamız, sizin ve yeni yönetiminizdeki ekibinizle birlikte, ivme kazandı. Çoğu şehrimiz ve odamız adına ilk olan güzel işlerle anılır oldu. Böyle bir ekibin parçası olmak, benim için ayrı bir gurur kaynağıdır. Başarılarınızın kesintisiz sürmesini temenni ediyorum.” dedi.
 
BAŞKAN ERDOĞAN: “DENİZLİ İŞ DÜNYASI, SİZLERLE KABUĞUNU KIRIP SEVİYE ATLAYACAK”
Başkan Erdoğan, ziyaretteki sohbetinde, yüksek teknoloji gerektiren iş kollarıyla bilişim sektörünün, geleceğin dünyasını tasarlayan meslek grupları olduğuna dikkat çekti. Türkiye’nin en büyükleri arasında Denizli’den de iki ismin bulunmasının ve bunların DTO üyesi olmasının kendilerine büyük bir gurur ve farklı bir mutluluk yaşattığını kaydetti. Bilişim sektöründe ciroya göre Türkiye’nin en büyüklerinin sıralandığı İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması 2018’de yer alan DOSBİL ile İNFOTÜRK Bilgisayar’ın başarılarıyla gurur duyduklarını belirten Başkan Erdoğan, “1983'ten beri şehrimizde bilişim sektöründe birçoğu ilk, önemli faaliyetleri bulunan, sektörünün kentteki öncülerinden firmanız DOSBİL Bilgisayar, şehrimizin markalarından biri haline gelmiştir. Sizin, planlı çalışmayı seven, işinde oldukça titiz, sektöründeki yeniliklere açık ve gelişmeleri yakından takip eden biri olduğunuzu iyi biliyorum. Görüyorum ki, bu örnek yapınız ve yaşam tarzınız, işinize de yansımış; başarı olarak geri dönmüş. Bu aynı zamanda tabi ki ekip ve uzmanlık işi. Sizlerin bu gayret ve başarısı, özellikle sektöre yeni adım atacak gençlerimiz ile kapılarını yeni açan işletmelerimize de moral kaynağı oluyor; onların motivasyonlarını artırıyor. Sizi ve ekibinizi kutluyor, yeni yerinizin de hayırlı olmasını diliyorum. Aynı listede yer alan diğer firmamız İNFOTÜRK ise, önce tüm Ege’ye daha sonra Güneybatı Anadolu ile Marmara’ya, zamanla da Türkiye’ye hizmet vermeye başlamış, kısa zamanda tüm yurda yayılmış başarılı geçmişiyle dikkat çekiyor. Onları da en kısa zamanda ziyaret edeceğim; şimdiden kutluyorum.” dedi.
 
KAYGIN İLE EKİBİNE, DTO’DAN TEŞEKKÜR BELGESİ
Başkan Erdoğan, ziyaretin sonunda, Kaygın ile ekibine, DOSBİL’in başarısını kaleme alıp kutladığı teşekkür belgesini hediye etti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Başkan Erdoğan, üyelerine gidiyor ve dinliyor
Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerini iş yerlerinde ziyaret ederek dinliyor; sektörlerini...

Haberi Oku