DTO ile Ekonomi:
banner175
DTO heyeti Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı'na çıkarma yaptı
DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, beraberinde DTO Meclis Başkanı Salih Sarıkaya, DTO yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyelerinden oluşan bir heyetle, Denizli’deki tarım fuarını ziyaret etti.
 
250 firmanın stant açtığı fuarda, katılımcılardan ürünleri hakkında bilgi aldı.
Denizli Ticaret Odası’nın da stant açtığı fuarı 200 bin kişi ziyaret etti.
 
DTO heyetine ziyaretleri boyunca eşlik eden fuar organizasyon şirketinin sahibi Fatih Tan, fuarlarının sadece tarım sektörüne değil, tüm bölge esnafına, turizm merkezlerine ve tüm şehre ekonomik anlamda kazanç sağladığını söyledi, ilgi ve desteğinden dolayı Başkan Erdoğan’a teşekkür etti.
 
FUARLAR, TİCARİ HAYATIMIZA HIZ KAZANDIRIYOR
Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Türkiye’nin en büyük 5 tarım fuarından birinin Denizli’de gerçekleştirildiğine dikkat çekti, sektör temsilcilerinin Denizli’de buluşmasından büyük memnuniyet duyduklarını belirtti.
 
Tüm stantları ziyaret edip temsilcileri ve müşterileriyle birebir görüşen, fuardaki katılımcılarla hem sektörlerindeki son durumu hem de tarımsal faaliyetlerle tarım ürünleri ticaretinin gidişatını değerlendiren Erdoğan, “İstihdam, üretim ve ihracat açısından büyük katkılar sağlayan fuarlar, heyecan ve sinerji oluşturuyor. Dolayısıyla da biz, fuar denilince mutlu oluyoruz. Türkiye’nin en büyük 5 tarım fuarından birinin ilimizde yapılmasından gurur duyuyoruz. Bu fuar, özellikle Denizli’nin en hareketli olduğu, en coşkulu geçen etkinliklerinden biri. Bizler de stant açan firmalarımızı tek tek ziyaret edip, hasbihal ettik. DTO’daki faaliyetlerimizi anlattık; sektörlerine dair istek, öneri ve değerlendirmelerini dinledik” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Başkan Erdoğan, üyelerine gidiyor ve dinliyor
Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, üyelerini iş yerlerinde ziyaret ederek dinliyor; sektörlerini...

Haberi Oku