Eğitim:
banner175
Başkan Zolan: Eğitim, önceliğimiz olmaya devam edecek
Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Geleceği emanet edeceğimiz sevgili çocuklarımızın yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamasının mutluluk ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz" dedi. Bir ülkenin geleceğini etkileyecek en önemli unsurlardan birinin nitelikli insan gücü olduğunu, bu kapsamda Türkiye'nin başarılı ilerleyişini sürdürebilmesi için eğitimin büyük önem taşıdığını vurgulayan Başkan Osman Zolan, şunları kaydetti: "Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak eğitim önceliğimiz olmaya devam edecek. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimiz için tüm imkanlarımızı seferber etmeyi sürdüreceğiz. Okuyan, araştıran, sorgulayan, milli ve manevi değerlerine bağlı, bilgi ve yeteneklerini ülkemiz ve insanlık için kullanacak bir gelecek için eğitime yatırım yapmaya bıkmadan usanmadan devam edeceğiz."
 
Mesajında öğrencilere de seslenen Başkan Osman Zolan, "Sevgili yavrularımız ve gençlerimiz, yeni eğitim-öğretim yılının her biriniz için başarılarla dolu geçmesini diler; sevgi, saygı temeline dayalı, hedeflerinizi yerine getirebileceğiniz bir eğitim-öğretim yılı geçirmenizi temenni ederim" dileğinde bulundu.
 
Çocukların ve gençlerin geleceğini şekillendiren eğitimin, sadece bireylerin değil toplumun geleceği için de büyük önem taşıdığına dikkati çeken Başkan Osman Zolan, "Bu düşüncelerle yarınlarımızın sahibi çocuklarımız ve gençlerimizin 2019-2020 eğitim-öğretim yılında sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini diler, başta öğretmenlerimiz olmak üzere, fedakar ailelerimiz ve tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku