Eğitim:
banner175
Eğitimde dev işbirliği
2015 yılında Denizli’de faaliyete geçen, anaokulundan üniversiteye kadar eğitim veren Pusulam Koleji, Mektebim Koleji’yle yaptığı işbirliği çerçevesinde yoluna, Mektebim Koleji Pusulam Kampüsü olarak devam edecek.
 
Pusulam Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Deniz ve Mektebim Koleji Genel Müdürü Hamit Birben işbirliği protokolü için imzaları attı.
 
Serkan Deniz, yapılan işbirliğinin Denizli eğitime çok katkısı olacağını vurguladı. Deniz, “Güçlü bir eğitim kadromuz vardı bu işbirliğiyle, gücümüze güç katacağız. Tam bir Avrupa okulu olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. İşbirliği Denizlimize hayırlı olsun” dedi.
 
MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERE ÇİFT DİPLOMA ŞANSI
Mezun olacak öğrencilerin çift diploma hakkına sahip olacağının altını çizen Deniz, “Kanada ve Amerika’da da okullarımız var, Londra’daki okulumuz da açılmak üzere. Bizim okulumuzdan mezun olacak öğrenciler çift diploma hakkına sahip olacak” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku