Eğitim:
banner175
Yazılım ve Teknoloji Zirvesi: GDG DevFest bu cumartesi
GDG Denizli ekibi ile Pamukkale Üniversitesi Yönetim Bilişim Topluluğu tarafından bu sene ilk kez düzenlenecek olan GDG DEVFEST Denizli’19, 30 Kasım 2019 Cumartesi günü Pamukkale Üniversitesi Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Yoğun katılımın beklendiği, gün boyu sunumların yapılacağı DEVFEST Denizli’19 etkinliğinde birbirinden değerli konuşmacılar yer alacak.
 
Bu sene Denizli'de ilki gerçekleştirilecek olan, Ege Bölgesinin en büyük geliştirici konferanslarından biri olmaya aday GDG DEVFEST Denizli’19 etkinliği ile meraklıları teknolojiye doyacak. 100 ülkeden, 555 şehirde aktif olarak görev yapan ve dünyanın hemen her yerindeki gönüllü üyeleri ile ‘DEVFEST’ konferansları ve etkinlikler düzenleyerek Google geliştirici ekosisteminin bir araya gelmesini sağlayan Google Developer Groups (Google Geliştirici Grupları) ilk defa Denizli’de bir organizasyon gerçekleştiriyor.
 
Pamukkale Üniversitesi Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezinde kapılarını teknoloji severlere açacak olan GDG DEVFEST Denizli’19; iki farklı salonda düzenlenen oturumlar ile çeşitli alanlardan 11 konuşmacı ile yeni nesil mobil ve web tabanlı teknolojiler, makine öğrenimi, veri bilimi ve girişimcilik gibi çerçeve konularda gerçekleştirilecek.
 
Gün boyu sürecek etkinlikte yer alacak konular ve konuşmacıları şöyle: İlker Akansel- Keynote/Google Geliştirici Ekosistemi. Sadi Evren Şeker -Yapay Zekâ ve Veri Bilimi. Burak Vardal - Hypercasual Mobil Oyun. Emrah Kozan - UI/UX Design. Yasin Demirden - Oyun Sektöründe Kariyer Yapmak. Hadi Tok - Kotlin'e Geçiş ve Java ile Birlikte Kullanımı. İslam Alaybeyoğlu - Dijital Çağda Girişimcilik. Daron Yöndem - Mobil Uygulamalara Yapay Zekâ Hapı. Fatih Çiftçi - Kariyer Yolunda İç Motivasyon Dinamikleri. Mehmet Karaköse - Iot in the Google Cloud Platform / GCP Essentials Workshop. Yüksel Tolun - Google Assistant ile Kendi Uygulamanızı Geliştirin / Assistant. Yüksel Tolun - Google Developer Expert - Google Assistant Kendi Uygulamalarınızı Geliştirin.
GDG DevFest Denizli’19 programı hakkında detaylı bilgi almak için : www.instagram.com/gdgdenizli,www.twitter.com/gdgdenizli ve gdgdenizli.com adreslerini ziyaret edebilirsiniz.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DOSTEK koleji öğrencilerine spor semineri
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Teknik Koleji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (DOSTEK) öğrencileri, Amatör...

Haberi Oku