Gündem:
banner175
Anademir İnşaat çalışmalarıyla şaşırtmaya devam ediyor
Anademir İnşaat, Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde bulunan inşaat alanını çevreleyen paravanı resim ve grafiti sanatını sergilemek isteyen sokak sanatçıları için bir sergi alanına dönüştürdü. 

Saltak Caddesi’nde bulunan inşaat alanı genç sokak sanatçıları tarafından takdir ve ilgiyle karşılandı. Birbirleri ile iletişim halinde olan sokak sanatçıları arasında ağızdan ağıza aktarıldı, sanat ve sanatçı için yapılan çalışma sokak sanatçılarını gururlandırdı. 

“GENÇLER VE SANAT BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”
İnşaat alanlarını çevreleyen paravan üzerine alışılagelmişin dışında çalışmalar yapan Anademir İnşaat Teknik Müdürü Sercan Özcan, “Sokak sanatçıları için kendilerini ifade edebilecekleri bir alan sunmuş olmak amacıyla böyle bir çalışma gerçekleştirdik. Böylece biz de inşaat çalışmalarımızı yaparken o çevrede bulunan insanlara güzel bir manzara sunmuş olacağız” dedi.

Kültür ve sanat için her kurumun küçük büyük bir şeyler yapması gerektiğine dikkat çeken Özcan, “Şimdiki gençler dünyaya çok daha renkli bakıyor ve kendilerini ifade ediş biçimleri sokak sanatı olabilir, bunu vandalist olmadan yapmaları için bir imkan sağlamış olduk. Zamanın ruhuna ayak uydurmak bizim işimizin bir parçası. Gençler ve sanat ise bizim için çok önemli. Biz yaptığımız çalışmalarla kalplere dokunma amacı güdüyoruz” diye konuştu. 

Denizli’de sektörünün öncü isimlerinden olan ve birçok projeye imza atan Anademir İnşaat, şehrin birçok alanında bulunan şantiye alanlarını birer sanat sergisi haline getirecek. 






 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku