Gündem:
banner175
Büyükşehir'den gerçeği aratmayan tatbikat
Denizli Büyük Şehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve 112 acil sağlık ekiplerinin katılımı ile gerçeği aratmayan bir tatbikat gerçekleştirdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü tarafından koordinasyonu sağlanan acil durum tatbikatına, Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Etüd ve Projeler Dairesi Başkanlıkları personeli ile Denizli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YKOB) çalışanları katıldı. Tatbikat kapsamında tüm personele temel afet bilinci, hafif arama kurtarma ve acil durumlarda yaralı taşıma usulleri, bina tahliyesi, başlangıç yangınlarda müdahale eğitimi konularında eğitim verildi. Tatbikat senaryosunda, terminal yanındaki Büyükşehir Belediyesi ve DESKİ Genel Müdürlüğünün kullanımındaki 11 katlı binanın 3. katında elektrik panosunda yangın başlaması konu edildi.
 
Yaralılar tahliye edildi
 
Tatbikat yangın alarmının devreye girmesiyle birlikte başladı. Acil durum müdahale ekipleri olay yerine ulaşana kadar hafif yaralılara Büyükşehir Belediyesi DESKİ kurtarma ekipleri müdahale etti. Denizli Büyükşehir İtfaiyesi ekipleri ise binada mahsur kalan 5 yaralının 3, 4, 6, 9 ve 10. katlarda olduklarını tespit ederek kurtarma operasyonu gerçekleştirdi. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, başarılı bir şekilde kurtarılan yaralılar sağlık ekiplerine teslim edildi. Tahliye sonrası ise personele İtfaiye Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından başlangıç yangınlarına müdahale eğitimi verildi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku