Gündem:
banner175
Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nden nehir ve hava kirliliği ile ilgili önemli denetleme
Denizli Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, müdürlük yetkilileri Büyük Menderes nehrinin Çürüksu koluna yakın Pınarkent bölgesindeki 32 firmadan, Dalaman Çayı’nın Aligöz (Acıpayam) bağlantısı bölgesindeki 3 firmada çevre kirliliği denetimi yapıldı.
 
Müdürlük yetkilileri ayrıca kent genelinde çeşitli konularda faaliyet gösteren 21 işletmenin kazan bacasında da emisyon ölçümü yaptı.
 
Hem nehir kirliliği hem de hava kirliliği anlamında önemli olan bu denetimlerle ilgili neticeler ise açıklanmadı. Valilik açıklamasında, “Konuyla ilgili çalışmalara devam edilmektedir. İl Müdürlüğünce gerekli değerlendirmeler yapılacak olup, konular ilgili Müdürlükçe takip edilmektedir” denildi.
 
İncelemenin sonucunda toplamda 56 firmanın çevreyi kirletip kirletmediği belli olacak ancak sonuçların açıklanıp açıklanmayacağı ise merak konusu olacak.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku