Gündem:
banner175
Denizli OSB'den 30 bin kişiye istihdam, 1 milyarlık ihracat
Denizli Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Necip Filiz, yaşanan pandemi sürecine rağmen Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde üretimin hiç durmadan devam ettiğini vurguladı. Filiz “Tüm dünyada yaşanan COVID 19’a rağmen ülke ekonomisine Denizli Organize Bölgesi olarak katkı sunmaya devam ettik. Zaman zaman kapanmalar olmasına rağmen yetkililerin getirdiği kurallar çerçevesinde fabrikalarımızda üretimimiz sürdü. Bazı zamanlarda mesailer ve çalışanlar aza indirildi, ancak hiçbir zaman üretimimiz durmadı. İhracatta böylece kesintiye uğramadı, Denizli ve ülke ekonomisine katkı sunmaya devam ettik” dedi.
AŞI ÇAĞRISI
Pandemi ile mücadelede yeni bir döneme geçildiğini de aktaran Filiz, aşılamanın önemine dikkat çekerek “İlk pandemi döneminde kimse ne olduğunu bilmiyordu, ancak şu anda tüm dünyada aşı kabul gördü. Ülkemizde de aşılama devam ediyor. Sanayi Bölgemizde de aşılama oranlarımız iyi. Hatta bazı fabrikalarımıza kadar gidilip aşılar yapıldı. Üretimin devam etmesi için aşılamanın yapılması gerekiyor. Üretimin kesintiye uğramaması için aşılamaya büyük önem veriyoruz” diye konuştu.
FİLİZ “TÜRKİYE’NİN 2023 HEDEFLERİ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞIYORUZ”
İçinde bulunduğumuz haftanın Ahilik Haftası olduğunu ve kentteki tüm esnaf ve sanatkarların Ahilik Haftasını kutladığını kaydeden Denizli Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Necip Filiz, Organize Sanayi Bölgesi’nde 30 bin kişinin çalıştığını ve Denizli ve ülke ihracatına 1 milyar dolarlık katkı yapıldığını söylerken “Denizli olarak ihracatta rekorlar kırmaya devam ediyoruz. Türkiye’nin 2023 hedefleri doğrultusunda çalışmaya, üretmeye, istihdam yaratmaya Denizli Organize Sanayi Bölgesi olarak devam edeceğiz” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku