Gündem:
banner175
Engellilerin rapor yenilemesi ucu açık uzatıldı

Koronavirüs salgını nedeniyle raporlarını yeniletemeyen ve sorun yaşayan engelliler için düzenleme yapılmış, mevcut raporların geçerliliği mayıs sonuna kadar uzatılmıştı.
 
Mayıs ayının son gününde yeniden hastanelere akın etmek zorunda kalacaklarından seslerini yükselten engellileri Ankara duydu.
 
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, süreli engelli raporlarının yenilenmesinin daha önce Mayıs ayı sonuna kadar ertelendiğini hatırlattı.
 
Yeni düzenlemeye ilişkin sosyal medyadan paylaşım yapan Şahin Tin, engellilerin mağduriyetini ortadan kaldıran düzenlemeyi açıkladı.
 
Tin, "Süreli engelli raporlarının yenilenmesi için daha önce Mayıs sonuna kadar tanınan süre, Kovid-19 salgını devam ettiği için ucu açık olarak bir kez daha uzatılmıştır. Devletimiz, koronavirüsü ile mücadele sürecinde hiçbir vatandaşımızın mağdur olmaması için gerekeni yapmaktadır” dedi.
 
 

banner209
Anahtar Kelimeler
Denizlişahin Tin
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku