Gündem:
banner175
İtfaiyeden otobüsteki yolculara yangın ve kaza uyarısı
Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nca son dönemde meydana gelen yolcu otobüsü kazaları ve yangınları ile hakkında halkı bilgilendirmek amacıyla çalışma yaptı. İtfaiye ekipleri, Denizli- Antalya yolundaki polis kontrol noktasında durdurulan yolcu otobüslerindekileri, olası yangın ve kaza anında yapılması gerekenler hakkında uyardı. İtfaiyeciler, yaşanabilecek olumsuzluklar karşısında yolculara sakin kalmalarını tavsiye etti. Acil çıkış kapısının kullanımıyla ilgili bilgi veren yetkililer, çekiç kullanılarak, otobüsün camının nasıl kırılacağını da gösterdi.
 
Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Murat Başlı, bu denetimin ilk kez yapıldığını belirterek, "Son dönemde bizim de çok üzüldüğümüz, otobüs kazaları ve yangınları oluştu. Biz bu yaralanma ve can kayıplarının önüne geçebilmek amacıyla acil durumlarda otobüsün nasıl tahliye edileceği, imdat çekiçlerinin kullanımı, otobüsün ön ve orta kapılarının acil durumlarda nasıl açılacağı, yangın söndürme araçlarının nasıl kullanılacağı hakkında bilgiler verdik. Yolcularımıza bu konuda broşürler de dağıttık. Bizi otobüste gören yolcular önce şaşkınlık sonra memnuniyet yaşadı. Polis uygulama noktasında, itfaiye teşkilatının uygulama yapması Türkiye'de bir ilktir. Bu konudaki uygulamalarımız yaygınlaşarak devam edecek" dedi.
DHA / Ramazan ÇETİN - Deniz TOKAT
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku