Gündem:
banner175
Pamukkale'ye ‘kale gibi' arşiv
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkına kaliteli ve hızlı hizmeti sunmak noktasında teknolojiyi de en iyi şekilde kullanmaya devam ediyor. Belediye bünyesinde dosyalara ve evraklara ulaşım noktasında son teknoloji arşiv sisteminin yapımını tamamlayarak devreye soktu. Bu çalışmayla geçmişten bugüne arşivlenen 50 bini geçkin dosyaya ulaşım çok hızlanırken, deprem, su baskını, yangın gibi afetlere karşıda sistem kendini koruyor.
 
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale Belediyemiz, 331 bin nüfusuyla 26 ilden büyük konumda. Ayrıca, Denizli’nin en büyük ilçesi. Büyükşehir Yasası ile 27 ay önce kurulan Pamukkale Belediyesi, ilçe sınırları kapsamında Denizli Belediyesinden, kapatılan İl Özel İdaresi, 8 tane beldeden oluşan yani toplam 10 noktadan insanların çalıştığı bir belediye haline geldi. Doğal olarak kuruluş itibariyle binlerce dosya kapanan kurumlardan belediyemiz arşivine geldi. O günden itibaren dosyaların yeniden tasnifi, düzenlenmesi, sanal ortamda da kayıt altına alınması noktasında önemli bir çalışmamız oldu. Bu çalışmaya paralel olarak dosyalara ulaşımın en hızlı şekilde olması ve her türlü yangın, deprem, sel baskını gibi afetlere karşı korunaklı bir yer olması açısından son teknoloji arşiv sistemimizi kurduk. Yeni sistem dosyaların güvenliği sağlaması yanında eş zamanlı olarak bilgilerin bilgisayar ortamına aktarılması ile hem belediyenin kendi çalışmamalarında hem de dosyalara ulaşım noktasında zaman kaybı tamamen ortadan kalkmış durumda. Yeni arşiv sisteminin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku