Gündem:
banner175
Protokolden babalar günü mesajları
 
ALİ FUAT ATİK (DENİZLİ VALİSİ)
“Dünyanın en zor ve en güzel mesleğidir babalık. Yerini hiçbir şeyin dolduramadığı, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, en kutsal duygulardan biri…
Hepimizin hayatındaki zor anlarda elinden tutan, içten gülümsemesiyle kalbini ısıtıp, sırtını sıvazlayan, varlığı ile kendimizi güvende hissettiren, en karmaşık yollarda yolumuzu açan, en karanlık zamanlarda bizi ışığıyla aydınlatan, bir çınar ağacı gibi gölgesinde huzur bulduğumuz en değerli varlığımız babalarımızın “Babalar Günü”nü kutlamanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Bizleri hayata hazırlayan, kendi mutluluğundan çok bizim mutluluğumuzu düşünen hayattaki en büyük hazinemiz bizi koruyup kollayan babalarımızın isteği; çocuklarına iyi bir gelecek hazırlayarak onların vatana millete hayırlı birer insan olduklarını görmektir.
Varlıklarıyla bizlere daima güç veren, gelecek nesillerin yetiştirilmesinde, bilinçli bir toplum yapısının oluşturulmasında büyük rolü olan tecrübeleriyle bizlere her zaman yol gösteren babalarımıza bizler  sadece bu özel günle sınırlı kalmadan yaşamımızın her anında saygı ve sevgimizi göstererek onlara hayırlı birer evlat olmalıyız.
Tüm bu duygu ve düşüncelerle; başta ülkemizin birlik ve beraberliği yolunda canlarını feda eden şehitlerimiz ve değerli evlatlarını aziz vatanımızın bekası için feda eden şehit babaları olmak üzere, tüm babaların “Babalar Günü”nü en kalbi duygularla kutlar; sağlıklı, mutlu ve huzurlu nice ömürler dilerim.”
 
OSMAN ZOLAN (DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI)
"Bizi biz yapan değerlerin başında gelen sevgi, saygı, hoşgörü, güven ve huzur gibi üstün meziyetlerin toplandığı güçlü aile kurumunun temeli olan babalarımız sağlıklı bir ailenin ve dolayısıyla sağlıklı bir toplumun da en büyük güvencesidir. Sadece bu özel günde değil her zaman babalarımızın dualarını almalı, gönüllerini hoş tutmalıyız. Çünkü baba, evlatları ve ailesi için her zaman bir kahraman, sığınılacak liman ve gerçek birer yol göstericidir.
 
Her türlü fedakârlıkları ve varlığıyla yüreklerimizi ısıtan, mutluluk ve güven kaynağımız olan babalarımızın bu özel gününü tebrik ediyorum. Hayatını kaybeden başta kıymetli babam olmak üzere tüm merhum büyüklerimize Allah’tan rahmet diliyor, başta şehit babaları olmak üzere tüm babalarımızın ve baba adaylarının Babalar Günü’nü en derin saygı ve selamlarımla kutluyorum.”
 
AVNİ ÖRKİ (PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI)
“Babalarımız, dünyaya gelmemizden, kendi ayaklarımız üzerinde duruncaya kadar, hatta kendi ailemizi kuruncaya kadar bizlerin yanındaki en büyük destekçilerimizdir. Babalarımız bizlere büyük bir sevgi ve manevi destek veriyor.  Ömür boyu desteğini evlatlarından esirgemeyen babalarımızın hakkını ödemek mümkün değildir. Büyük bir özveriyle ailesi için iyi bir gelecek hazırlamaya çalışan babalarımızın en büyük mükafatı, onlara layık evlatlar olmamızdır. Ailesinin varlığı ve bütünlüğü için yaşamı boyunca gösterdikleri gayretle her türlü saygıyı hak eden sevgili babalarımızın ve baba adaylarının Babalar Günü kutlu olsun.”
 
ŞENİZ DOĞAN  (MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI)
“Hiçbir karşılık beklemeden, fedakarca bizleri yetiştiren, güven içerisinde geleceğe hazırlayan babalarımız, bizler için iyi birer rol modeldir. Babalarımız, her türlü zorluğa karşı dik durmayı, mücadeleyi bırakmamayı, her koşulda ayakta kalmayı öğretir ve deneyimleriyle yolumuza her zaman ışık tutarlar. Çocuklarının mutluluğunu kendi mutluluğu bilen her babanın en büyük isteği, çocuklarının mutlu, sağlıklı ve güzel bir yaşamının olmasıdır. Şartların zorluğuna, imkansızlığına bakmadan çocukları için çırpınan, tüm sorunları çözüme kavuşturmak, eşini ve çocuklarını korumak için çabalayan babalar elbette ki çocuklarının gözünde birer kahramandır. Bizler de onlara layık birer evlat olmak, sevgi ve saygı göstermek bizler için bir vefa borcudur. Bu duygu ve düşünceler ile başta şehit babaları olmak üzere yüreklerimizi ısıtan, bize mutluluk ve güven veren tüm babalarımızın Babalar Günü'nü kutluyorum.”
 
YUSUF GARİP (DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ MHP GRUP BAŞKANVEKİLİ)
 
 “Baba; güvenli bir liman, evin ve yuvanın geleceği, çocuklarının sırtını rahatça yasladığı koca bir çınardır. Babalarımız; bizlere hayatın anlamını, zorluklarla başa çıkmayı ve güzellikleri paylaşmayı öğretir. Bir baba, kendi mutluluğundan çok, evlatlarının mutluluğu ile mutlu olur. ‘Baba’ kelimesi bir çocuğun söylediği ilk sözlerden birisidir. Bu sözün değerini her zaman çok iyi biliyoruz. Babalarımız, tecrübeleriyle de her zaman bir rehber olmaktadır. Babalarımızı, sadece yılın bir günü değil, hayatımızın her anında anarak, onlara sevgimizi göstermek çok doğru olacaktır. Bu düşünceler ile başta şehitlerimizin babaları olmak üzere bu vatan için canını hiçe sayan ve bugün aramızda olmayan tüm babaları rahmetle anıyor, çocuklarının geleceğe daha güvenle bakması için, canla başla çalışan tüm babaların Babalar Gününü içtenlikle kutluyorum” ifadelerini kullandı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku