Gündem:
banner175
Protokolden Kadir Gecesi mesajları
İşte protokolün Kadir Gecesi mesajları:

OSMAN ZOLAN (DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI)
"Ramazan ayı, dinimizin önem verdiği, sevgi ve kardeşliğin pekiştiği, yardımlaşmanın arttığı müstesna bir aydır. Bu ay içerisinde ki en özel gece ise Kadir Gecesi’dir. Bu önemli günde küslerin barışması, dostların kavuşması ve dünyaya yeniden bir rahmet iklimi ve bereketi ile sonsuz bir huzur ve mutluluğun hâkim olması en büyük dileğimizdir. Tüm dünyayı saran koronavirüs salgınının da bitmesi için bu mübarek gecede ellerimizi Yüce Allah’a açıp dua edecek ve mağfiret dileyeceğiz.

İslam aleminde çok özel bir yeri olan Kadir Gecemiz, Kuran-ı Kerim'in nazil olmaya başlaması vesilesi ile ayrı bir öneme sahiptir. Bu mübarek geceyi idrak ederken; zorda kalanları, yardıma ihtiyacı olanları düşünmeli, onların dertleriyle dertlenmeli, yaralarını sarmamız gerekir. Bu hepimize düşen büyük bir görev ve sorumluluktur. Bu vesilelerle bin aydan daha hayırlı olan bu mübarek gecemizin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum."

AVNİ ÖRKİ (PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI)
 “Bu ulvi geceleri koronavirüs pandemisi nedeniyle buruk bir şekilde geçirmek zorunda kalıyoruz. Rabbim bir dahaki Kadir Gecesi’nde mabetlerimizi doldurarak doya doya ibadet etmeyi nasip etsin İnşallah.

 “İslam aleminde bu mübarek gecede yapılan ibadetler, hayırlar ve duaların kabul olduğuna inanılır. Gönül isterdi ki bu gecede camilerimizi doldurup yan yana gönül gönüle Kadir Gecesi’ni idrak edelim. Ama dünyada ve ülkemizde etkili olan koronavirüs pandemisi nedeniyle bu yıl ibadetlerimizi ve dualarımızı evlerimizde gerçekleştireceğiz. Dualarımız ülkemizin ve dünyamızın eski sağlıklı günlerine dönmesi için olacaktır. Rabbim bir dahaki Kadir Gecesi’nde mabetlerimizi doldurarak doya doya ibadet etmeyi nasip etsin İnşallah. Bu vesile ile tüm Pamukkaleli vatandaşlarım başta olmak üzere Denizlili hemşehrilerim ile İslam Alemi’nin Kadir Gecesi’ni kutlar, hayırlar getirmesini temenni ederim.”

ŞENİZ DOĞAN (MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI)
 “Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayının son günlerini yaşıyoruz. Ramazanla birlikte zenginleşen ve Kadir Gecesi`nde doruğa çıkan manevi güzelliklerimiz kardeşlik, paylaşma ve yardımlaşma duygularıyla toplumsal huzur içinde artarak devam ediyor. Manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği bu kutsal gecede, dargınlıklara, kırgınlıklara son vermek, sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği geçerli kılmak için bize önemli fırsatlar verilmektedir. Bu duygu ve düşünceler ile bayram havasını hissetmeye başladığımız şu günlerde başta Merkezefendililerin, Denizlililerin, milletimizin ve tüm İslam aleminin bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi mübarek olsun.”

MUSTAFA ŞEVİK (BULDAN BELEDİYE BAŞKANI)
 “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennemden kurtuluş olan Ramazan ayının sonlarına yaklaşırken, bu manevi havayı bin aydan daha hayırlı yapan Kadir Gecesine ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Kadir Gecesi, Kuran-ı Kerim’de övgüyle bahsedilen, esenlik ve huzurun her tarafa yayıldığı sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği mübarek bir gecedir. Dualarımız ülkemizin ve dünyamızın eski sağlıklı günlerine kavuşması için olacaktır.

Bu mübarek gecede, ülkemizde ve tüm dünyada sevginin, hoşgörünün ve huzurun hakim olması en büyük arzumuzdur. Bu duygularla Buldanlı hemşehrilerim başta olmak üzere tüm halkımızın Kadir Gecesi’ni kutlar, bu özel gecenin ülkemize, İslam alemine ve bütün insanlığa iyilikler, güzellikler ve hayırlar getirmesini temenni ederim.”

YÜCEL GÜNGÖR (AK PARTİ DENİZLİ İL BAŞKANI)
 “On bir ayın sultanı Ramazan ayının son günlerine yaklaşmanın hüznünü taşırken, ‘Bin aydan daha hayırlı’ olarak nitelendirilen Kadir Gecesi’ne kavuşuyor olmanın sevinç ve heyecanını yaşıyoruz. 
Kadir Gecesi, Kuran-ı Kerim’in övdüğü, esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği bir gecedir. 

Mübarek Kadir gecesinin ölçüye sığmaz faziletlerinin bir kaynağı da bu gecede Kur-an’ın Peygamberimize nazil olmasıdır. 

Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı bu anlamlı gecenin, öncelikle ülkemizde, sonra tüm İslam Alemi ve insanlık için sevgi ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını temenni ediyorum. 
Bu vesileyle maddi ve manevi sayısız güzelliklerin tadılacağı Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle tebrik ediyor, başta ülkemiz olmak üzere İslam Alemi için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

ZİYA GÖKALP (MHP DENİZLİ İL BAŞKANI) 
 “Kur’an ayı olan on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, Kadir Gecesi'ni idrak edecek olmanın da coşku ve heyecanını yaşıyoruz. Kadir Gecesi, âlemlere rahmet olarak gönderilen Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahiptir ve yine Kur'an-ı Kerim'de buyrulduğu gibi bin aydan daha hayırlı bir gecedir. Mükafatların sınırsız olarak verildiği Kadir Gecesi'nde, İslam Alemi olarak Yüce Allah'ın sonsuz rahmet ve mağfiretine erişmemiz en büyük temennimdir. Bu duygu ve düşüncelerle,Türk  İslam Alemi'nin Kadir Gecesi'ni tebrik eder, bu gecede yapılan duaların birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insanlığın huzur içinde yaşamasına ve dünya barışının gerçekleşmesine vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim.”



 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku