Gündem:
banner175
Sağlıklı yaşamın yeni adresi: Mediden Sağlıklı Yaşam Merkezi
“Mediden; Sağlık, Mutluluk ve Güven” sloganı ile yola çıkan ve Denizli merkezli olarak kurulan Mediden Sağlıklı Yaşam Merkezi, Avrupa standartlarında hizmet anlayışı ile kısa zamanda sadece yurtiçinden değil yurtdışından da yoğun ilgi görüyor. Aynı kalite ve hizmet anlayışı ile Türkiye genelinde şubeleşerek sadece Denizli’de değil Türkiye’nin birçok noktasında hizmet sunmayı hedefliyor.

MANUEL TERAPİ İLE AĞRILARA İLAÇSIZ VE AMELİYATSIZ ÇÖZÜM
Çağımızın en yaygın klinik şikâyetlerinden olan Ortopedik problemlere yönelik de kapsamlı hizmetler sunduklarından bahseden Fzt. Merve Mergensoy; bel, boyun, sırt, diz, ayak bileği gibi bölgelerde fiziksel sıkıntısı, ağrısı olan bireylere manuel terapi hizmeti ve farklı egzersiz teknikleri içeren rehabilitasyon programlarıyla hizmet verdiklerini belirtti.

Fzt. Merve Mergensoy Mediden Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin; sağlıklı insanların gelip geniş ve ferah alanlarda birebir eğitmenler eşliğinde spor ve egzersiz yapabileceği bir merkez olmasının yanında; MS, inme (felç), parkinson gibi nörolojik rahatsızlıklara yönelik de özel rehabilitasyon tekniklerinin uygulandığı bir sağlık kompleksi olduğunu vurguladı. Bünyesinde alanında uzman fizyoterapistler, danışman hekimler, antrenörler, danışman diyetisyenler ve halkla ilişkiler departmanı bulunduran Mediden Sağlıklı Yaşam Merkez’inde ücretsiz değerlendirme sonrasında kişiye özel fizyoterapi ve egzersiz programı formatıyla kişinin ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda en uygun programı seçerek ilerlediklerini bildirdi.

DEĞİŞİME HAZIR OLUN 
Mediden Sağlıklı Yaşam Merkezinin kompleks bir merkez olduğunu vurgulayan Fzt. Merve Mergensoy, ağrı şikayeti ile gelen kişilerin sadece ağrı problemine yönelmeden bütüncül bir yaklaşım ile tüm vücudu ele alarak bir program çizdiklerini ve ağrı şikâyetlerinin azaltılmasından sonra pilates ve fitness programları ile düzgün bir kas iskelet sistemi inşa ederek ağrılara kalıcı olarak çözüm sunmayı hedeflediklerini belirtti. 


 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku