Gidemeyeni, oy kullanmaya götürecekler

Denizli Sağlık Müdürlüğü’nün Evde Bakım Hizmetleri yapan personeli, referandum günü tek başına gidemeyecek olanlara oy kullanırken refakat edecek.

Evde Bakım Hizmetleri’nin 444 38 33 numuraları telefonunu arayan yatalak ya da evden tek başına çıkamayacak olan vatandaşlar oy kullanmaya götürülecek.
 
Sağlık Bakanlığı’nın uygulaması kapsamında Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Berna Öztürk, hastanede yatan veya evde sağlık hizmeti alan vatandaşların oy kullanabilmeleri için gerekli tüm hazırlıkları yaptıklarını söyledi.
 
Öztürk, “Sağlık Bakanımız Recep Akdağ öncülüğünde başlatılan ve ilimizde İl Sağlık Müdürlüğü, Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Halk Sağlığı Müdürlüğü koordinasyonunda evinde sağlık hizmeti alan, hastanede yatan ve sağlık yardımı olmadan oy kullanamayacak vatandaşlarımıza destek olacağız. Hastalarımız 444 38 33 numaralı çağrı merkezini arayarak oy kullanma taleplerini iletebilirler. Talepte bulunan hastalarımız evde sağlık hizmeti ekibi tarafından değerlendirilerek hasta nakil araçları ile oy verecekleri merkezlere taşınacak ve oy verme işleminden sonra alındıkları yere geri götürülecektir” dedi.
 
Daha Fazla Haber