Petek Dinçöz’den Polat Termal Otel’de muhteşem yeni yıl konseri

Karahayıt’taki Polat Termal Otel, yılbaşı geceleri ünlü sanatçı getirme geleneğini sürdüren tek otel oldu. Polat’ta, uzun süre sonra tekrar sahnelere dönen Petek Dinçöz, Denizlililerle birlikte yeni yıla girdi. Konser muhteşem geçti.

Pek çok Denizlili, yeni yıla ünlü sanatçı Petek Dinçöz ile birlikte girdi. Karahayıt’taki Polat Termal Otel, yılbaşı balolarına ünlü sanatçı getirme geleneğini Denizli’de sürdüren tek otel oldu ve Petek Dinçöz ile Denizlilileri buluşturdu.
 
Yılbaşı balosunda Denizli ve Türkiye’nin değişik yerlerinden Petek Dinçöz’ü dinleyip, termal bir tatil yapmak isteyenler Polat Termal Otel’de buluştu.
 
Fasılla başlayan yılbaşı yemeği, gecenin ilerleyen saatlerinde Petek Dinçöz ile renklendi. 2017’nin son dakikaları, 2018’in de ilk saatlerinde sahne alan ünlü sanatçı Tark Sanat Müziğinin klasik eserlerinin yanı sıra popüler şarkıları da seslendirdi.
 
Büyük ilgiyle karşılanan ünlü sanatçı Petek Dinçöz, “Evlendim, çocuğum oldu. Uzun bir aradan sonra sahneye geri döndüm, Denizli’de sizlerle buluşuyorum. Bundan sonra daha sık buluşacağız” dedi. Masaları da gezen ünlü Sanatçı, Denizlililerle birlikte şarkılar söyledi.









Daha Fazla Haber