banner175
DESKİ, Narlı'nın içme suyu sorunu çözüldü
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Kale ilçesinin Narlı Mahallesi'nde yaşanan su sıkıntısını gidermek için bir süre önce başlatmış olduğu çalışmaları tamamlandı. Denizli Büyükşehir DESKİ, içme suyu sıkıntısı yaşayan Kale ilçesinin Narlı Mahallesi'nde yaptığı incelemede kuraklık nedeniyle mevcut içme suyu kaynaklarının debisinin azaldığını, bu nedenle de bölgede içme suyu sorunu yaşandığını tespit etti. Sorunun tespit edilmesinin ardından çalışma başlatan Büyükşehir DESKİ, bölgede 1 adet içme suyu kaynak çalışması yaptıktan sonra 1.500 metre içme suyu iletim hattı döşeyerek Narlı Mahallesi'nin içme suyu sorununu çözdü.
 
Muhtar'dan Başkan Osman Zolan'a teşekkür
 
Narlı Mahallesi Muhtarı Ramazan Cinbaş, mahallelerinde mevsime bağlı su sıkıntıları olduğunu belirterek, Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ ekiplerinin soruna hemen müdahale ettiğini belirtti. Çalışma ile mahallelerinin 50 yıllık içme suyu ihtiyacının karşılanabileceğine işaret eden Muhtar Cinbaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, DESKİ Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmud Güngör ve emeği geçen her kese teşekkür etti.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Kale’de traktör yamaçtan yuvarlandı, bir...
Kale’nin İnceğiz mahallesinde zeytin bahçesini süren çiftçi Ertuğrul Yürek (58), geçirdiği kazada...

Haberi Oku