banner175
23 Nisan coşkusunu Büyükşehir ile yaşadılar
Denizli Büyükşehir Belediyesinin, TBMM’nin açılışının 101. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırladığı program vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı. Sokağa çıkma kısıtlamasında özel bir program hazırlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Bayramı TIR’ı ve mobil ekiplerle bayram coşkusunu vatandaşların evine taşıdı. 23 Nisan Bayramı TIR’ı ve bayraklarla süslenen Büyükşehir Belediyesi araçları, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi'nden (EGS) kortej oluşturarak yola çıktı. Denizli Büyükşehir Belediye Bandosu, TIR ve mobil araçlarla 23 Nisan sabah saatlerinden itibaren kentin dört bir yanında marşlar çaldı. Cadde, meydan ve sokaklarda Türk bayrakları eşliğinde Denizli Büyükşehir Belediye Bandosu'nu gören vatandaşlar büyük sürpriz yaşarken bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.

Cadde ve meydanlar kırmızı-beyaz

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında şehrin tüm caddelerini kırmızı beyaz Türk bayraklarıyla donattı. Kutlamalar Gazi Bulvarı, 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı, Lise Caddesi, Dumlupınar Caddesi, Fatih Caddesi, 29 Ekim Bulvarı, Albayrak Bulvarı, Ali Marım Bulvarı, Mevlana Caddesi, Hasan Gönüllü Bulvarı, Şehit Adem Buran Caddesi, Şehit Tuncay Özçoban Caddesi, Mehmet Gözlükaya Caddesi, Gerzeli Caddesi, Kemal Aykurt Caddesi, Hakkı Dereköylü Caddesi, İbrahim Cengiz Caddesi, Askeri Yol, Ulus Caddesi, Acıpayam Asfaltı, Barbaros Bulvarı, Eskiyol, Adnan Menderes Bulvarı, Vatan Caddesi, Eski Acıpayam Yolu Caddesi, Necip Ali Caddesi, Fevzi Çakmak Bulvarı, Atatürk Caddesi, İstiklal Caddesi, İncilipınar Caddesi, Demokrasi Meydanı, Çamlık Bulvarı, Kıbrıs Şehitleri Caddesi ve Zübeyde Hanım Caddesi güzergahları başta olmak üzere tüm kenti sardı.

"Vatandaşların coşkusu muhteşem"

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bir kez daha coşku ve gururla kutladıklarını söyleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sokağa çıkma kısıtlamasında bayram coşkusunu vatandaşların evine taşımak istediklerini kaydetti. Vatandaşların coşkusu ve bayram sevincinin muhteşem olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, "Tüm hemşehrilerimizin ve milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu güzel vatanın hürriyeti uğruna kanını döken tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum” dedi.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku