banner175
Başkan Osman Zolan Çameli'de hemşehrileriyle buluştu
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çameli İlçesini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Denizli Büyükşehir Belediyesinin ilçede hayata geçirdiği yatırım ve çalışmaları inceleyen Başkan Osman Zolan, vatandaşlarla kucaklaştı. Başkan Osman Zolan'a Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Aydın, Serhat Akbulut, AK Parti Çameli İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz, belediye meclis üyeleri ve beraberindekiler eşlik etti. Ziyaret kapsamında ilk olarak Çameli Belediyesini ziyaret eden Başkan Osman Zolan’a gerçekleştirdikleri ziyaret nedeniyle büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, bugüne dek ilçelerine gösterdikleri ilgi, alaka ve hizmetler nedeniyle Çameli halkı adına Başkan Osman Zolan’a teşekkür ettiklerini söyledi. Arslan, "Şimdiye kadar Çamelimize yaptığınız hizmetler destekler ve katkılar için Çameli halkımız ve meclis üyelerimiz adına sizlere çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Büyükşehir ile birlikte Çameli ilçesinin büyük bir ivme kazanarak güzelliğine güzellik eklendiğine dikkati çeken Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, " Çamelimiz hak ettiği noktaya geldi. Tabiî ki yapılması gereken daha işler var. Büyükşehir Belediyesi ve Çameli Belediyesi olarak başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm vatandaşlarımızın desteğini alarak hem Çamelimize, hem Denizlimize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.


“Çameli’ye her geldiğimizde mutlu oluyoruz”

Denizli’nin Büyükşehir statüsüne kavuşmasının ardından bir kırılma yaşandığını dile getiren Başkan Osman Zolan, "Hem İlçe Belediyesinin Çameli’nin bütün mahallelerine hizmet ediyor hale gelmesi, hem de Büyükşehir’in Çameli’ye ve tüm ilçelere hizmet ediyor hale gelmesi, gerçekten imkanların artmasıyla birlikte Çamelimiz Büyükşehir sisteminden çok büyük pay aldı, hak ettiğini aldı. Çameli’ye her geldiğimizde mutlu oluyoruz. Önceden emek vermiş belediye başkanlarımız, il genel meclisi üyesi arkadaşlarımız var Allah hepsinden razı olsun. Son 7 yılda yapılan işlerle birlikte Çameli büyük bir ivme kazanmıştır. Çameli Denizli’nin turizm yaylası haline gelmiştir" diye konuştu.


Başkan Zolan’a yoğun ilgi

Ziyaret kapsamında Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün’e konuk olan Başkan Osman Zolan, daha sonra burada görev yapan personelle bir süre sohbet etti. Başkan Zolan, Çameli Merkezde esnafları da ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Esnaf ziyaretinde bir süre vatandaşlarla sohbet eden Başkan Zolan, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Çamelilerin istek, talep ve önerilerini dinleyen Başkan Zolan, Çameli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni de ziyaret ederek oda başkanları ile bir araya geldi. Çameli Belediyesi Sevgi Eli’nin yenilenen hizmet binasının açılış törenini gerçekleştiren Başkan Zolan burada mağazayı gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. AK Parti Çameli İlçe Teşkilatı’nı da ziyaret eden Başkan Zolan burada ana kademe, kadın ve gençlik kolları yönetimiyle bir araya geldi, İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz ve yönetimine başarı ve kolaylıklar diledi.


Başkan Zolan muhtarlar ile buluştu

Başkan Osman Zolan program kapsamında memleketi Çameli’ye gelen Edebiyatçı-yazar Hayati İnanç’ın ‘Dostlardan Dostlara Vefa’ adlı konferansına katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin Çameli ilçesinde hayata geçirdiği Hayri Dev Kültür Merkezi’nde muhtarlar ile bir araya gelen Başkan Zolan burada muhtarların istek, talep ve önerilerini dinledi. Gece geç saatlere dek süren program kapsamında Başkan Zolan son olarak Çameli’de görev yapan Büyükşehir Belediye personelleri ile buluşarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku