banner175
Başkan Zolan,  mahalle toplantılarına devam ediyor
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kayaköy Mahallesi’nde inşa edilen TOKİ Kayaköy 2. Etap sosyal konutlarında hemşehrileri ile bir araya geldi. Programa AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ali Aydın,  Ömer Faruk Özer ile daire başkanları ve mahalle sakinleri katıldı. Başkan Zolan burada yaptığı konuşmada TOKİ Kayaköy konutlarının hayırlı uğurlu olmasını dileyerek sosyal konutların yapılış sürecini tüm detayları ile paylaştı. Başkan Zolan, bir zamanlar başka illere imrenen Denizli’nin bugün başka şehirlerin imrendiği bir hale geldiğini söyledi. Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Denizli’miz nereden nereye geldi. Bir zamanlar başka illere imrenen Denizli’miz bugün başka şehirlerin imrendiği bir şehir haline geldi. Biz onlara imreniyorduk, şimdi onlar ‘biz ne zaman Denizli gibi olacağız’ diyor.  Şimdi artık Denizli’miz altyapısıyla, üstyapısıyla, yolları, doğalgazı, parkları ve spor alanlarıyla daha ileriye, daha güzele bakıyor” İfadelerini kullandı.
 
Başkan Zolan’dan birlik ve beraberlik vurgusu
 
Birlik ve beraberlik içerisinde gece gündüz demeden çalıştıklarını vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Başta Cumhurbaşkanımızdan, sebep olanlardan, emek verenlerden Allah razı olsun. Sizlerde güle güle oturun, eşiniz, çocuklarınız ve sevdiklerinizle mutlu bir yuvanız olsun. Allah’ım bölücülere fırsat vermesin. Ülkemiz bir ve bütün olarak kalsın. Düşmanlardan bizi korusun. Yarınımız bugünden daha güzel olsun. Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı ayrı ayrı hepinize teşekkür ediyorum " diye konuştu.
 
Başkan Zolan’a teşekkür
 
AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök ise konuşmasında geçmişte Denizli Belediye Başkan Yardımcısı iken TOKİ sosyal konutlarına yer arama sürecinde Başkan Zolan’ın çabasına şahit olduğunu belirterek, bugün güzel ve modern sosyal konutların kazandırılmasında öngörüsü olan Başkan Zolan’a teşekkür etti. Milletvekili Ök, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Sayın Cumhurbaşkanımıza da çok teşekkür ediyorum. Eğer bu sosyal konutları yapılmasaydı vatandaşlarımız bugün kira öder gibi ev sahibi olamazdı.  Osman Başkanımıza da bir kere daha teşekkür etmek istiyorum. Sizin dertlerinize derman olmak için sizlerle bir araya geliyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Denizli’mizde 3150 sosyal konut daha kazandıracağız " diye konuştu. Konuşmanın ardından Milletvekili Ök ve Başkan Zolan’a istek ve önerilerini sunan mahalle sakinleri destekleri için teşekkür etti.
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku