banner175
Büyükşehirli judocu Oğuz Avrupa 3'ncüsü
Denizli’yi ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarı ile temsil eden Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı sporcusu Reyhan Oğuz, Milli Takım ile birlikte Hırvatistan’ın Porec kentinde katıldığı Ümitler Avrupa Judo Kupası’nda 3'ncülük kazandı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Reyhan Oğuz'un Avrupa 3'ncülüğü başarısını sosyal medya hesabından şu şekilde duyurdu: "Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı sporcumuz Reyhan Oğuz, Hırvatistan’da düzenlenen Ümitler Avrupa Kupası’nda zorlu rakiplerini eleyerek Avrupa üçüncüsü oldu. Denizlimize ve ülkemize bronz madalya kazandırarak bizi gururlandıran milli sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. #BizimÇocuklar #ŞehrimizinÇocukları #Geleceğimiz."
 
5 maçta 4 galibiyet
 
Ümitler Avrupa Judo Kupası’nda kadınlar 57 kiloda mücadele eden Reyhan Oğuz, ilk maçta Bosnalı ikinci turda Hırvat rakiplerini yendi. Çeyrek final müsabakasında yenildi ve repesaja kaldı. Bu turda art arda iki 2 Hırvat rakibini mağlup eden Oğuz, bronz madalya karşılaşmasında İtalyan Stefania Solina’yı ippon (3 shido) ile yenerek üçüncülüğünü ilan etti.
 
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku