banner175
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'ün örnek buluşması
Türkiye, Muğla’nın tatil merkezleri Marmaris ve Bodrum başta olmak üzere birçok noktada çıkan ve bölgeye tam anlamıyla kabus yaşatan yangınlarla boğuşurken, Ege’nin bir diğer incisi olan Denizli de pazartesi gününden bu yana alevler ile savaşıyor. 

Önce Buldan’da, ardından da Tavas’ta çıkan yangınların söndürülmesi için belediyenin tüm imkanlarını seferber eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kendisi de bizzat söndürme çalışmalarına katılmış, ekiplere her türlü desteği vermişti. 

ÖRNEK BULUŞMA
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, orman yangınlarına karşı büyük bir savaş veren Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ü ziyaret etti, iki başkan kucaklaştı. Ege’nin iki önemli kentinin başkanının önemli ve örnek buluşmasında gündem yangınlar ve ortaya konan mücadele oldu. 

Başkan Osman Zolan, alevlerle savaşan kahramanlara da kolaylıklar diledi, teşekkür etti. 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku