banner175
Denizli Büyükşehir Belediyesi'nden içme suyu açıklaması
Orman yangınları ülkenin yüreğini yakarken, özellikle yangın bölgelerinde içme suyundan insanların zehirlendiği iddiaları ortaya atıldı. Aynı iddia, bu kez Denizli için gündeme gelince Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden yalanlama ve açıklama geldi. 

Açıklamada, ülkenin zor günler geçirdiğine dikkat çekilirken, sosyal medyadaki manüplatif ve yanıltıcı bilgilerin hızla yayılmasına dikkat çekildi ve şu ifadelere yer verildi:

“Ülke olarak zor günler geçirdiğimiz bu günlerde Denizlimizde de birlik ve beraberliğimize gölge düşürecek, maksatlı, manipülatif ve asparagas haberler özellikle sosyal medya yolu ile paylaşılmaktadır.

Kahraman arkadaşlarımızla, Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerimiz, İtfaiye ekiplerimiz ve vatandaşlarımızla birlikte canımızı ortaya koyup ateşle mücadele ederken, Denizlimizin merkezinde ve bazı ilçelerimizde içme suyumuz ile ilgili toplu zehirlenmeler ve halk sağlığını olumsuz etkileyen vakalar yaşandığına dair iftiralar tamamen gerçek dışıdır. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak içme suyumuzu 7 gün 24 saat kontrol ediyoruz. Şu anda hastanelerimizde hiçbir vaka bulunmamaktadır. Lütfen bu tür paylaşımlar yapan fitnecilere itibar edilmesin. Saygılarımızla.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku