Kültür:
banner175
Mimarlar tiyatro sahnesinde
Türkiye Mimar ve Mühendis Odaları Birliği (TMMOB) Mimarlar Odası Denizli Şubesi bünyesinde kurulan Tiyatro Topluluğu, 27 Ekim Pazar günü Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde sergiledikleri “Çılgın Dünya” adlı tiyatro oyunuyla tiyatro severlerle buluştu.
 
Prömiyeri yapılan oyuna, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Atıcı Bakcan ile mimarlar ve çok sayıda konuk katılırken, izleyicilerin ilgisi bir hayli büyüktü. Şube başkanı M.Serdar Alayont, oyunun sonunda konuklara ve emeği geçenlere teşekkür ederken, mimarlar olarak sanatın her alanında kendilerini ifade etmeye çalıştıklarını belirtti.
 
Lope de Vega’nın yazmış olduğu ve bir akıl hastanesinde geçen olayları anlatan “Çılgın Dünya” adlı oyunun yönetmenliğini Önder Tahmaz  üstleniyor. Mimarlar Odası Denizli Şubesi’ne kayıtlı 20’ye yakın mimar ve mimarlık öğrencisinin oluşturduğu tiyatro topluluğunun sergileyeceği bir sonraki gösteri 30 Kasım 2019 Cumartesi günü Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda gerçekleşecek.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku