Merkezefendi'de Yaşam:
banner175
Merkezefendi Belediyesi'nden evde bakım hizmeti
Merkezefendi Belediyesi tarafından oluşturulan ekipler, bakıma ve ilgiye muhtaç vatandaşların ev temizliğinden kişisel bakımına, egzersiz danışmanlığından psikolojik desteğe kadar birçok konuda yardımcı olacak. ‘Ailenizden Biri’ sloganıyla başlatılan ‘Evde Bakım Hizmetleri’nden yararlanmak isteyen Merkezefendililer, 444 8 662 numaralı çağrı merkezinden ya da https://merkezefendi.bel.tr/evdebakim/ adresinden kayıt yaptırıp bilgi alabilecekler.
 
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Evde Bakım Hizmetleri ile bakıma ve ilgiye ihtiyacı olan Merkezefendililerin yanında olacaklarını söyledi. Sosyal Belediyecilik anlayışla hizmet vereceklerini belirten Başkan Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak hem sosyal hem de yapısal projelerimizi ilçemiz genelinde sürdürüyoruz. Bu noktada sosyal hizmetlerimize bir yenisini daha ekledik. İlçemiz sınırları içerisinde evde bakıma ihtiyaç duyan engelliler, kronik hastalar ile 65 yaş ve üzeri hemşerilerimiz için Evde Bakım Hizmetlerimizi başlatıyoruz. Bu hizmetimiz kapsamında ev temizliği, berber/kuaför, egzersiz danışmanlığı ve psikolojik destek vereceğiz. Bakıma ve ilgiye ihtiyacı olan hemşerilerimizin her zaman yanındayız” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Gençler Satranç Şampiyonası Merkezefendi’de...
Merkezefendi Belediyesi spor alanındaki faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye Satranç Federasyonu...

Haberi Oku