Merkezefendi'de Yaşam:
banner175
Merkezefendi Belediyesi'nden Selçukbey'e modern pazar yeri
Yapılacak olan iki katlı pazar yerinde 30 müstahsil ve 111 esnaf standı ile 15 adet dükkan bulunacak. İhalesi gerçekleştirilen ve 4 bin 430 metrekarelik alanda yapılacak pazar yeri inşaatı önümüzdeki hafta başlayıp, 8 ay içerisinde bitirilecek. Proje sonunda, şu anki mevcut alandan daha fazla alan sağlanmış olacak. Modern kapalı pazar yerinde engelli vatandaşlar da unutulmayarak onlar için özel rampalar bulunacak. Selçukbey Kapalı Pazar Yeri inşaatı sona erene kadar pazar yeri, kendi gününde 515 Sokak’ta kurulacak.
 
“HER ŞEY MERKEZEFENDİ İÇİN”
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Selçukbey Mahallesi’ne en kısa süre içerisinde modern kapalı pazar yerini kazandıracaklarını belirtti. Başkan Doğan, “Selçukbey Mahallemizde açık olarak kullanılan pazar yerini modern kapalı pazar yeri haline getireceğiz. Bu şekilde hem esnafımız hem de hemşerilerimiz daha temiz, daha düzenli bir alanda satışlarını ve alışverişlerini gerçekleştirmelerini sağlayacağız. Bu ay içerinde başlayacağımız olduğumuz inşaatımızı 8 ayda tamamlayıp, hemşerilerimizin ve pazarcı esnafımızın hizmetine eksiksiz bir şekilde açacağız. Her şey Merkezefendi ve Merkezefendili için” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Gençler Satranç Şampiyonası Merkezefendi’de...
Merkezefendi Belediyesi spor alanındaki faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye Satranç Federasyonu...

Haberi Oku