Merkezefendi'de Yaşam:
banner175
Merkezefendi'den İstanbul'a ziyaret
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve belediye heyeti İstanbul'a gitti. Yatırım inceleme ve işbirliği gezisinin ilk gününde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret eden Doğan, İmamoğlu’na horoz biblosu hediye etti.
 
Yaklaşık bir saat süren ziyareti sırasında ilçeye kazandırılan ve yapılması planlanan projeler hakkında İmamoğlu’na bilgi verdi, fikir aldı. Yeni projeler hakkında da fikir alışverişinde bulunan ikili atılacak ortak adımlar konusunda da mütabakata vardı.
 
Ziyaret sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Doğan "Yıllar sonra İstanbul'a baharı getiren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret ettik. Ekrem Başkanımızın tüm Denizlili hemşehrilerimize selamı var" dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Gençler Satranç Şampiyonası Merkezefendi’de...
Merkezefendi Belediyesi spor alanındaki faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye Satranç Federasyonu...

Haberi Oku