Merkezefendi:
banner175
4 bin öğrenciye 4 milyon TL öğrenim yardımı

Öğrenciler sonuçlarını https://www.merkezefendi.bel.tr adresinden veya 444 8 662 numaralı çağrı merkezinden öğrenebilecekler. Ekim ayı sonunda başlayacak olan öğrenim yardımı 8 ay boyunca devam edecek. Ortaöğretim ve lise dengi devlet okullarında okuyan 5. ile 12.sınıflar arasında öğrenim gören öğrencilere aylık 120 TL öğrenim yardımı verilecek. Merkezefendi Belediyesi nüfusa oranla en çok burs veren belediye konumuna gelmiş bulunuyor.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan öğrencilere her zaman destek olduklarını belirtti. Başkan Doğan, “Geleceğimiz olan çocuklarımıza yerel yönetimler olarak her zaman destek vermeliyiz. Merkezefendi Belediyesi olarak biz de eğitime ve öğrencilerimize destek oluyor, olmaya da devam edeceğiz. 4 bin öğrencimize vereceğimiz öğrenim yardımı ile hem çocuklarımızın kantin, kırtasiye, servis gibi ihtiyaçlarını karşılamalarına katkıda bulunacağız hem de ailelerimizin yükünü bir nebze de olsa hafifletmiş olacağız. İlçemizdeki eğitim seviyesini her geçen gün daha da artırmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku