Merkezefendi:
banner175
El ele projesi esnafın yüzünü güldürdü
Sırakapılar Mahallesi’nde sekiz yıldır Akyayla Kahvaltı Evi’ni işleten Tennur Çıldır, iyilik hareketi projesi ile işlerinin canlandığını belirtti. 

Arkadaşları sayesinde iyilik hareketine başvuran Çıldır, “8 yıldır bu işi yapıyorum. Daha önce bir ev hanımıydım. Küçük bir gözleme işi ile burayı kurduk. Başlangıçta hiçbir şeyimiz yoktu. İşler ilerledikçe menüde yemek de çıkarmaya başladım. Ağırlığı yemeğe verdik. Pandemiden dolayı işlerimiz durdu şu anda. Bazı esnaflar dükkanlarını kapatmak zorunda kaldı, biz kapatmadık ama işlerimiz çok düştü. Geçen yıl bu projeye hayırsever olarak başvurmuştuk, destek vermiştik. Bu yıl da işletme sahibi olarak başvurduk, o da bize çıktı. Şu anda gerçekten de ihtiyaç sahiplerine yemeklerini ulaştırabiliyoruz. Saat 18.00,18.30 gibi paketliyorum. 19.00, 19.30 gibi de dağıtıma çıkıyoruz. Ben kendim de bazen dağıtıma çıkıyorum. Gerçekten yemekler ihtiyaç sahiplerine gidiyor. Hem esnafa hem de ihtiyaç sahiplerine destek olan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Esnafın ve ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olduklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi ’de bu yıl da iyiliğin kazandığını söyledi. 

Merkezefendi ‘de her geçen gün dayanışmanın ve yardımlaşmanın arttığını ifade eden Başkan Doğan, “İlk günden bu yana sosyal belediyecilik anlayışı çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Gerek esnafımız için gerek ihtiyaç sahibi hemşehrilerimiz için projeler hayata geçiriyoruz. Her zaman esnafımızın ve ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin yanındayız. Geçtiğimiz yıl başlatılan iyilik hareketimiz, bu yıl da büyüyerek devam ediyor. 70 esnafımız, ilçemizdeki ihtiyaç sahiplerine yemeklerini ulaştırıyor. Bu sayede hayırseverlerimizin destekleri ile hem esnafımız kazanıyor hem de ihtiyaç sahiplerine yardımcı olunuyor. Sistemimize dâhil olan restoranları, ihtiyaç sahiplerini tamamen adil ve şeffaf bir süreçle belirledik. Merkezefendi’de iyilik kazanmaya devam edecek” dedi.


 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku