Pamukkale:
banner175
Pamukkale Belediyesi 15 Temmuz'u unutturmuyor
Pamukkale Belediyesi tarafından Türkiye’nin en büyük tematik kent ormanı olan Seyir Tepesi Şehir Ormanı ve Forum Çamlık AVM'de “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Fotoğraf Sergisi” açıldı. Sergide 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında Türk Milleti'nin sergilemiş olduğu amansız mücadelenin fotoğrafları yer aldı. Hem Seyir Tepesi Şehir Ormanı hem de Forum Çamlık AVM'deki fotoğraf sergilerine vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Sergilerde açılan anı defterlerine Denizlililer 15 Temmuz ile ilgili düşüncelerini yazdılar. Gün boyu açık kalan sergi ile Pamukkale Belediyesi 15 Temmuz’da yaşananları unutturmamış oldu.

ÇOK ÖNEMLİ BİR SERGİ
Pamukkale Belediyesi’nin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sergisini gezen vatandaşlar duygularını dile getirdiler. Sergiden etkilendiğini ifade eden Fatma Meydan, “Sergiyle 15 Temmuz’u hatırlayıp, şehitlerimizi rahmetle andık. Rabbim böyle bir olayın tekrarını yaşatmasın. Fotoğrafları görünce insanın tüyleri diken diken oluyor. Bu fotoğraflar bize o anı anımsattı. Sergi için Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye teşekkür ediyorum” dedi. 

Meryem Oyma ise “Sergiyi gezerken o anları tekrar yaşadık. Türk milletinin o günkü kahramanlığını bir kez daha görmek bizleri gururlandırdı. Sergi için emeği geçen herkese ve Pamukkale Belediye Başkanımız Avni Örki’ye teşekkür ediyorum” derken, Hasan Can Yavaş da “Alış veriş için gelmiştim. Burada Pamukkale Belediyesinin 15 Temmuz hain darbe girişiminde yaşananları gösteren sergisini gördüm. Sergideki fotoğraflar beni tekrar o güne götürdü. Fotoğraflar ve sergi dolayısıyla Pamukkale Belediye Başkanımız Avni Örki’ye çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

"TÜRKİYE GEÇİLMEZ"
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Pamukkale Belediyesi olarak Denizlili vatandaşlarımızın en uğrak noktalarından biri olan Forum Çamlık AVM ve Seyir Tepesi Şehir Ormanı’nda 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü fotoğraf sergilerimizi açtık. Amacımız vatandaşlarımızın hafızalarını tazeleyerek bundan 5 yıl önce yaşanan hain darbe girişiminde milletimizin sergilemiş olduğu milli duruşu tekrar gözler önüne sermekti. O gün, milletimizin feraseti ve hakka olan inancı galip gelerek hainlerin tüm plan ve senaryoları boşa çıkarılmıştır. Bu fotoğraf sergisinde de o gece millet olarak verilen mücadele gözler önüne serildi. Allah'a sonsuz kere şükürler olsun ki şimdi bu fotoğraflara baktığımızda bir zaferi, duruşu hatırlıyoruz. Türk milleti 15 Temmuz 2016’da tüm Dünya’ya ‘Türkiye Geçilmez’ mesajını en yüksek tonda vermiştir. Biz o günü her fırsatta unutmayıp, unutturmayacağız. Ben bu vesileyle hain darbe girişimi sırasında canlarını hiçe sayan kahraman gazilerimize şifa, bu vatan için şehitlik mertebesine koşar adım giden şehitlerimize Allah'tan rahmet, kalanlara da sabırlar diliyorum. Bu vatan tüm kahramanlara minnettardır” dedi.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku