Pamukkale:
banner175
Pamukkale Belediyesi, çocuklar sinemayla tanıştırdı
Pamukkale Belediyesi Ağustos Ayı’nda başlattığı proje ile eğitime ve çocuklara verdiği önemi bir kez daha göstermiş, proje vatandaşlardan büyük beğeni toplamıştı. Eğitim hayatına başlama yaşına gelmiş 5-13 yaş grubundaki çocuklara yönelik “Metropolitan Okul Olgunluk Testi”ni ücretsiz olarak uygulayan Pamukkale Belediyesi, bu proje kapsamında ücretsiz testten yararlanan çocukları Dünya Çocuk Haftası’nda sinemayla tanıştırdı. Pamukkale Belediyesi Aile Destek Birimi’nce düzenlenen etkinliğe, ailelerin iş hayatının yoğunluğundan ya da maddi yetersizlikten dolayı hayatlarında hiç sinemaya gitmemiş farklı yaş gruplarındaki çocuklar sinemaya götürüldü.
 
PAMUKKALE BELEDİYESİ AYRICA AİLELERE DESTEK SAĞLIYOR
Pamukkale Belediyesi Aile Destek Birimi’nde görevli Uzman Psikolog Ayşegül Tefenlili ve Sosyal Çalışmacı Yeliz Eslem Eyüboğlu, çocukların bilişsel olarak hazır olsalar da her zaman sosyal olarak desteklenmesi gerektiğini ifade ettiler. Ağustos Ayı’nda başlatılan ücretsiz Metropolitan Testi’yle ilgili, belediyeye bir çok başvuru olduğunu ve çocuklarla bire bir testleri uyguladıklarını belirten Psikolog Ayşegül Tefenlili, “5-13 yaş arası çocuklarımızın okula hazır olup olmadıklarını bu test sayesinde daha doğru bir şekilde ifade edebildik. İlçe sınırlarımız içerisinde yaşayan testi uygulatmak isteyen çocuklarımıza bire bir Metropolitan testini uyguladık. Test sonuçları doğrultusunda ailelerimize destek verdik, vermeye de devam ediyoruz. Bunların dışında Pamukkale Belediyesi Aile Destek Birimi olarak, ilçe sınırlarımız içerisinde yaşayan çocuklara her türlü psikolojik desteği sağlıyoruz. Aile içi iletişim, çocukların okullarıyla ilgili problemler, ailelere çocuklarla alakalı bilinçlendirici eğitimlerde yapıyoruz” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku