Pamukkale:
banner175
Pamukkale Belediyesi'nden Berberlere Destek

Dünyayı etkisi altına alan ve 250 binden fazla kişinin ölümüne sebep olan koronavirüs nedeniyle ülkemizde yaklaşık 1.5 ay önce berberler, kuaför salonları ve güzellik merkezleri hizmetlerine ara vermişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hafta başında açıkladığı normalleşme takvimine göre berberler, kuaför salonları ve güzellik merkezleri 11 Mayıs 2020 Pazartesi gününden itibaren belli şartları yerine getirerek hizmet vermeye başlayacak. Gereken temizlik şartlarının sağlanması, randevu sistemiyle çalışılması ve koltuk sayısının yarısı kadar müşteriye hizmet verilmesi şartıyla, berberler, kuaför salonları ve güzellik merkezleri gibi işletmelerin açılma kararından sonra Pamukkale Belediyesi harekete geçti. Pamukkale Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı dezenfekte ekipleri hafta başında açılacak olan ilçe genelindeki berberler, kuaför salonları ve güzellik merkezlerini detaylı bir şekilde dezenfekte etti. 7 ayrı ekip Pamukkale ilçesinde bulunan bu meslekle uğraşan yaklaşık 500 işyerlerini sabahın erken saatlerinden itibaren ücretsiz olarak steril hale getirdi. Denizli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Esnaf Odası Başkanı İdris Ağılönü Pamukkale Belediyesi’ne bu hizmetten dolayı teşekkür ederek, “Biz dezenfekte işlemini koronavirüsün çıktığı ilk zamanda yapacaktık. Ama sonra kapatma kararı nedeniyle bu zamana kaldı. Bizim esnafımıza bu tür destekler önemli. Yeniden hizmet vermeye başlamadan önce iş yerlerimizin Pamukkale Belediyesi tarafından dezenfekte edilmesi bizleri mutlu etti. Bu çalışmadan ve esnaflara olan desteklerinden dolayı Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi. Esnaflar Yasin Gün, Fadiye Yaşar, Aycan Karakuş ve Turgut Özel, yapılan dezenfeksiyon işlemi için Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye teşekkür ettiler.

ESNAFIMIZIN DA YANINDAYIZ

Dünyanın koronavirüs pandemisi nedeniyle çok zorlu bir süreçten geçtiğinin altını çizen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Ülkemiz bu süreci başarıyla sürdürüyor. Devletimiz tüm gücüyle mücadele ederek, hayatın normalleşmesi için gereken ne varsa yapıyor. Koronavirüs ile mücadelede ilk günden bu yana gerekli olan her türlü önlemi ve bu konuda gerekli tüm çalışmaları Pamukkale Belediyesi olarak büyük bir titizlikle yapıyoruz. Cumhurbaşkanımızın açıkladığı normalleşme takvimine göre 11 Mayıs’tan itibaren berberler, kuaför salonları ve güzellik merkezleri açılacak. Ekiplerimiz bu konuda hizmet veren işyerlerini açılmadan önce streril hale getirilmek için dezenfeksiyon işlemlerini yaptı. Vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın sıkıntı yaşamaması için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Ülkemizin en kısa zamanda eski sağlıklı günlere ulaşacağına inanıyorum” dedi.

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku