Pamukkale:
banner175
Pamukkale Belediyesporlu halterci türkiye şampiyonu oldu
 
 
Pamukkale Belediyesporlu halterciler Türkiye Halter Federasyonu’nun 2021 yılı faaliyet programında yer alan U 15 ve Yıldızlar Türkiye Halter Şampiyonası’na katıldı. 17-19 Haziran 2021 tarihleri arasında ülke genelinde 45 ilden 250’ye yakın sporcunun katılımı ile Bursa Yıldırım Naim Süleymanoğlu Spor Salonu’nda gerçekleşen müsabakalara Pamukkale Belediyespor’dan 2 sporu yarıştı. 96 kilogramda ilk kez mücadele eden U 15 kategori sporcusu Ali Osman Çınlar, koparmada 75 kilogram kaldırmayı başardı. Genç sporcu silkmede de 95 kilogram kaldırarak toplamda 170 kilograma ulaşarak kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu. Yıldızlar kategorisinde mücadele eden 67 kilogram sporcusu Fatih Çetin ise 17 sporcunun katıldığı yarışmalarda silkmede 95 kilogram, koparmada da 75 kilogram kaldırıp toplamda 170 kilogram ile beşinci oldu.
 
ÇOK MUTLUYUZ
 
Pamukkale Belediyespor Halter Antrenörü Ferhat Coşkun, “Bursa’da yapılan Türkiye Şampiyonası’nda iki sporcumuz ile mücadele verdik. Fatih Çetin ve Ali Osman Çınlar ilk kez böyle bir turnuvada yer aldı. Ali Osman Çınlar 96 kilogram kategorisinde çıktığı podyumda toplamda 170 kilogram kaldırarak Türkiye Şampiyonu oldu. Fatih Çetin ise yaptığı mücadele ile tecrübe kazandı. Bize her türlü desteği sağlayan Pamukkale Belediyespor Onursal Başkanı ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye teşekkür ederim. Çalışmalarımıza devam ederek diğer şampiyonalardan dereceler almaya devam etmek istiyoruz” dedi. Ayrıca Pamukkale Belediyesporlu halterciler gözünü 6-10 Temmuz 2021 tarihlerinde yapılacak olan Gençler ve U 23 Türkiye Ferdi Halter Şampiyonası’na çevirdi. Milli sporcu Mehmet Avcıl U 23 kategorisinde 96 kilogramda yarışacak. Avcıl, bu yılın Eylül ayında Finlandiya’da yapılacak olan Geçler ve U 23 Avrupa Şampiyonası öncesi milli takım seçmeleri niteliği taşıyan bu şampiyonaya iddialı hazırlanıyor.
 
 
SPORCULARIMIZI KUTLUYORUM
 
Pamukkale Belediye Spor Kulübü Onursal Başkanı ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ise bu hafta sonunda iki güzel haber aldıklarını ifade ederek, “Yalova’da yapılan Tekerlekli Sandalye Basketbol 3. Ligi maçlarında mücadele eden takımımız şampiyon olarak 2. Lig’e yükseldi. Bu bizi çok mutlu etti. Bunun yanında Bursa’da yapılan halter şampiyonasında mücadele eden sporcularımızdan da şampiyonluk haberi geldi. Genç sporcumuz Ali Osman Çınlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu. Kendilerini kutluyor, başarıların devamını diliyorum. Pamukkale Belediye Spor Kulübü 10 branşta faaliyetlerine devam ederek birçok sporcuyu bünyesinde barındırıyor. Her geçen gün ulusal bazda elde edilen sonuçlar hepimizi mutlu etti. Bu başarılarda emeği geçen sporcularımızı, antrenörlerimizi ve yöneticilerimizi kutluyorum ” diye konuştu.
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku