Pamukkale:
banner175
Pamukkale Belediyesporlu kick bokscular iddialı
Pamukkale Belediyesi, adını sporda da duyurmak için Pamukkale Belediye Spor Kulübü’ne bağlı tüm branşlardaki sporcuları desteklemeye devam ediyor. 2015 yılında kurulan kulüp, 2019 yılı itibariyle branş sayısını artırarak, sporun her dalında başarılara imza atarak Pamukkale Belediyesi’nin adını duyurmayı planlıyor.
KİCK BOKSCULAR’IN HEDEFİ MİLLİ TAKIM
2020 yılında aktif olan kick boks dalında sporcular önemli bir şampiyonaya hazırlanıyorlar. Antrenör Zekai Doruk gözetiminde yapılan çalışmalarda sporcuların hırsı dikkat çekti. Pamukkale Belediyespor Kick Boks Takımı, 8-11 Nisan 2021 tarihinde Antalya’da yapılacak “6. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası”na hazır hale geldi. “Hedefimiz Pamukkale Belediyesi olarak, kick boks branşını Denizli’de yaygın hale getirmek” diyen Antrenör Zekai Doruk, “Yaklaşık 1 yıl önce Pamukkale Belediye Spor Kulübü’ne kick boks branşı eklendi. Pandemiden dolayı sekteye uğrayan çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Antalya’da yapılacak olan Avrupa Kupası müsabakalarında Ahmet Burak Canbeldek, Nazife Güçlü ve Emre Özeren milli takıma seçilebilmek için mücadele edecek. Sporcularımız burada derece alırlarsa, Temmuz’da Türkiye Şampiyonası var. Orada da derece alırlarsa ülkemizi temsil etme hakkına sahip olacaklar. Bize her konuda desteğini esirgemeyen Pamukkale Belediye Başkanımız Sayın Avni Örki’ye, Kulüp Başkanımız Birol Konak’a ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Takım olarak bizlerde bizleri destekleyen herkes adına, Denizli’mize kick boksun güzelliklerini anlatmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Kick bokscular Ahmet Burak Canbeldek, Nazife Güçlü ve Emre Özeren ise hedeflerinin Milli Takım’a girerek, ay yıldızlı bayrağı turnuvalarda dalgalandırmak olduğunu belirttiler. Sporcular, Pamukkale Belediyespor bünyesinde olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, kendilerine her zaman destekleyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye teşekkür ettiler.
PAMUKKALE SPORLA DA ANILACAK
Bu arada Pamukkale Belediye Spor Kulübü Onursal Başkanı ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale Belediye Spor Kulübü’nün yöneticileri ve sporcularının katıldığı toplantıda 2021 yılıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Pamukkale’nin spor ilçesi olması hedeflerinin bulunduğunu ifade eden Başkan Örki, “Bu doğrultuda 2021 yılı sporda atılım yılımız olacak. Geçtiğimiz yıldan itibaren kulübümüzdeki aktif branş sayımızı artırdık. 2020 yılında alt yapısını oluşturduğumuz alanlar 2021 yılında coşacağız. Hem takım sporları hem de bireysel sporlarda elde edilen dereceler bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Pamukkale Belediyesi olarak yakın zamanda Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ağırladık. Yakın zamanda ilçemizde bir çok tesisin inşası başlayacak ve kısa sürede tamamlanacak. Bu tesislerle birlikte bir çok branşta bünyemizde yer alan başarılı sporcularımız rol model olacak ve ilçemizin gençleri bu modelleri örnek alarak daha büyük başarıları elde edecekler. Bu yıl tüm Denizli’de olduğu gibi Pamukkale’mizde de tesis açısından muhteşem bir yıl olacak. Bu konuda bizlere destek veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum. Amacımız gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutup sporla başarılar elde etmesini sağlamak. İlçemizin gençlerinin sporla buluşmasında emeği geçen başta Kulüp Başkanı Birol Konak olmak üzere yönetim kurulu üyelerimiz, antrenörlerimiz, sporcularımız ve ailelerine teşekkür ediyorum” dedi. Toplantıda Pamukkale Belediyespor’un 2021 yılındaki faaliyetleri de masaya yatırıldı.

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku