Pamukkale:
banner175
Pamukkale'de eğitim yardımı başvuruları bitiyor
Pamukkale Belediyesinin eğitim alanında ki destekleri her yıl olduğu gibi bu yıl da devam ediyor. Pamukkale ilçesinde ikamet eden ortaokul ve lise öğrencilerine 8 ay boyunca yapılacak olan eğitim yardımı başvuruları 30 Eylül 2022 Cuma günü sona eriyor. Eğitim yardım başvuruları www.pamukkale.bel.tr adresinden yapılırken, Pamukkale Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, internet üzerinden alınan ön başvuru maddelerinin dikkatlice okunarak, belirtilen şartların uygunluğunun mutlaka kontrol edilmesi gerektiği belirtildi. Ayrıca, ön başvurusu kabul edilenlerin 30 Eylül 2022 Cuma günü mesai bitimine kadar evraklarını teslim etmesinin de önemli olduğu ifade edildi.
 
TOPLAM 2500 ÖĞRENCİYE EĞİTİM YARDIMI
 
Pamukkale ilçe sınırları içinde ikamet eden ihtiyaç sahibi, devlet okullarında okuyan başarılı öğrencilere 8 ay boyunca verilecek olan eğitim yardımı başvuru tarihleri 25 Ağustos-30 Eylül 2022 olarak belirlenmişti. Toplamda 2 bin 500 ortaokul ve lise öğrencisine aylık 250 TL eğitim yardımı başvuruları www.pamukkale.bel.tr üzerinden yapılabiliyor.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku