Pamukkale:
banner175
Pamukkale'deki etkinlikte model uçaklar, gemiler ve arabalar şov yaptı
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, kısa adı DEMUK olan Denizli Model Uçak Spor Kulübü üyeleri ile bir araya geldi. Pamukkale Belediyesi Akvadi Parkı’nda gerçekleşen buluşmada, DEMUK üyeleri maket uçak, drone, uzaktan kumandalı araba ve gemilerle mini bir gösteri yaptı. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, eşi Nur Örki ve çocuklarıyla etkinliğe katılırken, alanda bulunan maket uçak, drone, uzaktan kumandalı araba ve gemilerle yapılan gösteriyi hayranlıkla izleyerek, bilgiler aldı.
 


“ŞEHRİMİZE KATMA DEĞER SAĞLAYACAK PROJELERE İMZA ATACAĞIZ”
 
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli Model Uçak Spor Kulübü Üyeleri ile buluşmayı özellikle Pamukkale ilçe sınırları içerisinde yer alan, Ege Bölgesi’nin en büyük parkları arasında yer alan Akvadi Parkı’nda gerçekleştirdiklerini ifade etti. “Akvadi Parkı’nı daha da güzelleştirerek, 7’den 70’e her yaşta sporseverin aktif olarak kullanabildiği bir yer haline getireceğiz” diyen Başkan Örki, “Bugün de alanında uzman ve profesyonel bir ekipten oluşan Denizli Model Uçak Spor Kulübü üyeleri ile tanıştık ve birlikte ilçemize değer katacak neler yapabiliriz diye istişarelerde bulunduk. Önümüzdeki süreçte şehrimize, özellikle tanıtım anlamında katma değer sağlayacak ortak projeler yürütmeyi planladık. Pamukkale gökkuşağı gibi birçok farklı rengi içinde barındıran, çok yönlü ve geniş yelpazeye sahip bir ilçe. Bu nedenle şehrimizin sahip olduğu potansiyelin bilincinde olarak çalışıyoruz. Bizlerin derdi, ilçemize daha da nasıl bir değer katarız. Her bir yeni gün ilçemizi nasıl marka bir kent haline getiririz diyerek yolumuzda ilerliyoruz” diye konuştu. Başkan Örki etkinlikte ayrıca drone ve uzaktan kumandalı araba ve gemi de kullandı. Buluşma, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

PAMUKKALE'DE KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ
Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının Kurban Bayramı’nı huzur içinde geçirebilmesi çalışmalarını tamamladı....

Haberi Oku