Sarayköy:
banner175
Sarayköy Belediyesi okulları yeni eğitim öğretim yılına hazırlıyor
Sarayköy Belediyesi, ilçedeki tüm okulların hamisi olarak çalışmaya 2019-2020 eğitim öğretim yılında da devam ediyor. Belediye, 2019-2020 eğitim öğretim yılı başlamadan önce öğrencilerin tertemiz okullarda eğitime başlaması için ilçedeki tüm okulların bahçe düzenlemesini gerçekleştiriyor.
 
SARAYKÖY HALK EĞİTİM MERKEZİ YENİLENDİ
Sadece okulların değil ilçede hizmet veren Sarayköy Halk Eğitim Merkezi, Sarayköy Belediyesi tarafından 2023 Vizyon Belgesi çerçevesinde yenileme çalışması yapıldı.  Kurum binasının iç ve dış cephe boyaları ve peyzaj çalışmaları yapılarak kamelyalar eklendi. Ayrıca kursiyerlerin daha iyi bir ortamda eğitim almaları için sınıflara yeni dolaplar yaptırıldı; müzik, görsel sanatlar, giyim, nakış derslik ve atölyelerinde düzenlemeler gerçekleştirildi.
 
İlçe merkezi ve mahallelerdeki ilkokul, ortaokul ve lise eğitimi veren okulların bahçe düzenlemesini yaptıklarını belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, öğrencilerin eğitim öğretim yılına tertemiz okullarda başlamasını istediklerini ifade etti. Başkan Özbaş, “ Eğitim bizim için çok önemli. Okullarımızın eksikliklerini 2014 yılından bu yana devam eden hizmet çalışmalarımızda tamamladık.  Gençlerimizin eğitimlerine katkı sağlayabilecek projeler hayata geçirmeye çalışıyoruz. Yaz tatili sürecinde belediyemiz bünyesinde açtığımız Yaz Spor Okullarımız ile binlerce öğrencimizi spor ile buluşturduk. Boş vakitlerini en güzel şekilde değerlendirmeleri adına farklı kurslar açtık. Şimdi ise 2019-2020 eğitim öğretim yılına hazırlanırlarken okullarımızın genel temizlik ve eksikliklerini tamamlamak adına yaptığımız çalışmalarımız var. Öğrencilerimizin eğitimlerini günümüz şartlarına uygun, hijyenik bir ortamda geçirmelerini istiyoruz. Bu yüzden elimizden gelenin fazlasını bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Sarayköy deve güreşleri, görsel şölen yarattı
Sarayköy Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen deve güreşlerine on binlerce kişi akın etti. Arenada...

Haberi Oku