Siyaset:
banner175
Babacan'ın partisinin kurucular kurulu üyeleri açıklandı, 3 tanıdık isim var

Eski Bakan Ali Babacan’ın çarşamba günü yapacağı toplantıda açıklayacağı kurucular kurulu üyeleri basına sızdı. Adının Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) olması beklenin Ali Babacan’ın yeni partisinde 90 kişilik kurucular kurulu arasında iki isim Denizli açısından dikkat çekici.
 
ESKİ AK PARTİLİ BAKAN, ESKİ DENİZLİ MİLLETVEKİLİ
DEVA Partisi’nin kurucular kurulu üyeleri arasında AK Parti’nin Denizli için önemli isimlerinden biri olan Selma Aliye Kavaf da yer aldı. 2002 yılında AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı ile aktif siyasete atılan Selma Aliye Kavaf, Denizli’den seçilen ilk kadın milletvekili olmuş, bir dönem de devlet bakanlığı görevinde bulunmuştu.
 
Bir süredir AK Parti’de görev almayan Selma Aliye Kavaf, kurucular kurulu üyesi olduğu DEVA Partisi’nde siyaset yapacak.
 
ESKİ VALİ CANPOLAT DA LİSTEDE
DEVA Partisi’nde Denizli için tanıdık olan ikinci isim ise eski Denizli Valilerinden Hasan Canpolat. 2006-2008 yılları arasında Denizli Valisi olarak görev yapan Canpolat, kendi isteği ile merkez valiliğine alınmıştı.
 
ESKİ BELEDİYE BAŞKANI AYGÖREN’İN GENÇ OĞLU OĞUZHAN AYGÖREN
Denizli’de 1999-2004 yılları arasında Doğru Yol Partisi’nden belediye başkanı seçilen, ardından Ak Parti’ye katılan Ali Aygören’in Boğaziçi Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan Elektrik Elektronik Mühendisi oğlu Oğuzhan Aygören de listede yer alıyor.
 

banner209
Anahtar Kelimeler
DenizliDenizligüncel
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekrem Başer: “Biz biriz, birlikte güçlüyüz!”
Denizli’nin genç milletvekili adayı Ekrem Başer, Türkiye’nin refahı, huzur ve mutluluğu için çalışmaya...

Haberi Oku