banner175
Denizlispor'da seri sona erdi
Geçen sezon şampiyon olduğu 1'inci Lig'de son 11 maçında mağlubiyet yüzü görmeyen, 9 yıl sonra döndüğü Süper Lig'de de ilk 3 haftada 2 galibiyet, 1 beraberlik elde eden yeşil-siyahlılar, Konyaspor engeline takılarak 204 gün sonra sahayı boynu bükük terk etti. En son 24 Şubat 2019'da evinde Osmanlıspor'a 2-0 yenilen Ege temsilcisinde teknik direktör Yücel İldiz, Konyaspor maçında istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını dile getirdi.
 
"Her zaman kazanacağız diye bir şey yok" ifadesini kullanan deneyimli teknik adam, "Zor bir maç olacağını biliyorduk. İlk yarı dengeli gitti. Karşılıklı pozisyonlarımız var. Beklenmedik gol yedik. Hamleler yaptık ama istediklerimizi gerçekleştiremedik" diye konuştu.
 
Hazır olmayan futbolcuların olduğunu belirten İldiz, "Ligde bu sezon ilk defa gol yedik. Çok kazanmak istediğimiz bir mücadeleydi, rakibimiz üstümüze geldi ama ataklara çıkamadık. Son anlarda biraz baskı kurduk ancak şuursuz baskılardan bir şey çıkmaz. Konyaspor'u tebrik ederim. Eksikliklerimizi biliyoruz. Bir pozisyon var; herkes 'bariz penaltı' diyor. VAR'da bakıldı mı bilmiyorum. Her zaman kazanacağız diye bir şey yok. Önümüzdeki maça odaklanacağız" ifadelerini kullandı. Denizlispor bu hafta İstikbal Mobilya Kayserispor'a konuk olacak.
DHA / Deniz TOKAT
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku