banner175
Denizlispor kupada da iddialı
Ligde 5'inci haftayı 5'inci sırada bitirip taraftarını mutlu eden yeşil-siyahlılar çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Hacettepe karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Yücel İldiz, her iki kulvarda da gidebildikleri en iyi yere gideceklerini belirterek, "Süper Lig'de istediğimiz oyunu ve skorları aldığımıza inanıyoruz. Her geçen hafta zorluk seviyesi artacak. Türkiye Kupası'nda da hedeflerimiz olacak. Önce Hacettepe maçını kayıpsız geçeceğiz, ardından Kasımpaşa karşılaşmasına odaklanacağız" dedi.
 
Başkan Ali Çetin de kupada iddialı olduklarını ifade etti. Kayserispor karşılaşmasında da galibiyeti kaçırdıklarını vurgulayan Çetin, "Geriye düşmemize rağmen çok iyi mücadele ettik. Deplasmanda bizi destekleyen taraftarımıza ve camiamıza 3 puan hediye edebilirdik. Maalesef Denizli'yi sevindiremedik. Ancak kaybetmemek de çok önemliydi. Şimdi önümüzde kupa var. Bu kulvarda da iyi yerlere gelmek istiyoruz. Hacettepe maçına en iyi şekilde konsantre olacağız" diye konuştu.
 
Öte yandan, Yücel İldiz'in Başkent'teki kupa deplasmanına genç ve yedek ağırlıklı kadroyla çıkması bekleniyor. DHA / Deniz TOKAT
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...
Trabzonspor yıllar sonra Süper Lig’de yeniden kupa kazandı. Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma...

Haberi Oku